Tuulilasi

Tesla sai kaksoismoottorisen Model 3:n valmiiksi etuajassa: ”Uskomatonta työtä”

Tesla sai kaksoismoottorisen Model 3:n valmiiksi etuajassa: ”Uskomatonta työtä”
Teslan päjohtaja Elon Musk on twiitannut kuvan ensimmäisestä tuotantolinjalta ulos putkahtaneesta uudesta Model 3:sta, jossa on kaksoismoottori.
Julkaistu: 17.6.2018

Model 3 on Teslan pienin sähköinen sedan, nyt siitä tulee suorituskykyisempi versio. Autossa on 20-tuuman vanteet, punaiset jarrusatulat ja valkoinen sisustus.

Auto on jopa edellä aikataulusta, sillä aiemmin Musk arveli ensimmäisen valmistuvan heinäkuussa.

”Uskomatonta työtä Teslan tiimiltä, rakastan teitä niin paljon. Tässä on kuva ensimmäisestä Model 3:sta kaksoismoottorilla tulossa tuotantolinjalta ulos”, Musk twiittasi.

Suorituskykyisimmän kaksoismoottorisen Model 3:n hinnaksi tulee Yhydsvalloissa 78 000 dollaria. Moottorit edessä ja takana takaavat nelivedon. Muskin aiemman ilmoituksen mukaan auto kiihtyy nollasta sataan 3,5 sekunnissa, huippunopeus on 250 km/h. Ajosäde on yhdellä latauksella 500 kilometriä.

Merkillepantavaa on sekin, että auto tuli ulos kokonaan uudelta kolmannelta tuotantolinjalta Teslan Fremontin tehtaalla.Tämä tarkoittaa sitä, että Tesla saa tuotantoaan kiihdytettyä. Ehkä jopa niin, että tavoitteena oleva 5000 Model 3:n kuukausittainen tuotantomäärä alkaa olla lähellä.

2 kommenttia