Tuulilasi

Täyssähköisen Opel Corsa-e:n hinnat julkistettu


Täyssähköisen Opel Corsa-e:n ennakkomyynti käynnistyy tänään. Uutuuden toimintamatka on 330 km (WLTP), ja siinä on vakiona täys-LED-ajovalot. Corsa-e –malliston hinnat alkavat Suomessa 33 712 eurosta, ja malliston varustelluimman version Corsa-e Executiven saa 36 790 euron hintaan.
Kuvat Opel

Alkukesästä julkistetun, täyssähköisen Opel Corsa-e:n ennakkomyynti on alkanut. Jo kuudennen sukupolven Corsan täyssähköversion toimintamatka on 330 km (WLTP1) ja siinä on tehoa 136hv (100kW).Viisipaikkaisen Corsa-e:n 50 kW:n akulla on kahdeksan vuoden takuu ja akun voi ladata pikalatauspisteessä 80 prosenttiin 30 minuutissa.

Varaustilan voi tarkistaa kätevästi ”MyOpel”-sovelluksen avulla ja näin ollen optimoida muun muassa latausajankohtaa ja kustannuksia.

Kolme varustetasoa

Corsa-e-mallistossa on kolme varustetasoa: Comfort, Innovation Plus ja Executive. Jo Comfort-varustetasoon kuuluu muun muassa täys-LED-ajovalot, automaatti-ilmastointi, nahkaverhoiltu ja lämmitettävä ohjauspyörä ja 7-tuumainen värikosketusnäyttö. Innovation Plus -varustelussa on lisäksi täysin digitaalinen, 7-tuumainen infonäyttö kuljettajalle, 16 tuuman kevytmetallivanteet ja peruutustutka taakse. Halutessaan Innovation Plus -tason auton ulkonäköä voi vielä täydentää 17-tuumaisilla kevytmetallivanteilla ja valitsemalla joko mustan tai valkoisen katon korostamaan auton näyttävää ulkonäköä.

Kaikkein kattavin varustetaso on Executive, jossa on Opelin kiitellyt LED Matrix –ajovalot ja nahkaverhoillut istuimet. Lisäksi kuljettajan istuimessa on hieromatoiminto.

Ajotiloja on jo perusmallissakin kolme – normaali, Eco ja Sport. Sport-ajotilassa Corsa-e vastaa kaasuun herkemmin. Eco-tila puolestaan pidentää toimintamatkaa ajomukavuudesta tinkimättä. 136-hevosvoimaisen moottorin ja 260 Nm:n välittömän väännön ansiosta Corsa-e on ketterä ja nopeasti reagoiva. Corsa-e kiihtyy nollasta 100 km/h nopeuteen 8,1 sekunnissa.

Lukuisia kuljettajaa avustavia järjestelmiä

Corsa-e:ssä on useita teknologioita ja kuljettajaa avustavia järjestelmiä. Opel esittelee Executive-varustetasoon vakiona kuuluvat IntelliLux LED Matrix -valot ns. pienten autojen segmentissä ensimmäistä kertaa. Uusimman sukupolven korkearesoluutiokameran kontrolloimat kahdeksan LED-elementtiä sopeuttavat jatkuvasti valoja vallitsevien olosuhteiden ja ympäristön mukaan. Lisävarusteena on saatavana myös mukautuva vakionopeudensäädin, joka esitellään Corsassa ensimmäistä kertaa. Myös katvealueenvaroitin ja erilaiset pysäköintiavustimet kuten panoraamaperuutuskamera kuuluvat uuden Corsan lisävarustevalikoimaan.

Innovation Plus- ja Executive –varustetasoa voi täydentää myös Multimedia Navi -järjestelmällä tai 10-tuumaisella Multimedia Navi Pro -järjestelmällä. Live Navigation -toiminto kertoo reaaliaikaista tietoa liikenteestä. Lisäksi autolla on suora yhteys tiepalveluun ja hätäpuhelumahdollisuus.

Julkaistu: 16.8.2019