Tuulilasi

Tässä on uusi Toyota Yaris sedan

Tässä on uusi Toyota Yaris sedan
Toyota on julkistanut uuden 2019 Yaris sedaninsa. Se korvaa mallistossa Toyota Yaris iA:n. Nimen muuttumisen lisäksi auton uudistuksia ovat esimerkiksi tuore etusäleikkö ja kokonaan uudet viimeistelyn yksityiskohdat.
Kuvat

Uusi etusäleikkö on hunajakennomainen. Ulkonäköä sävyttävät piano black -väri sekä myös kromitrimmaukset. Korkein XLE-varustetaso tarjoaa nahkaiset penkit, automaattiset LED-etuvalot, tuulilasinpyyhkijät sadesensorilla HVAC-systeemin automaattisella ilmastoinnilla. Ohjauspyörässä, vaihdekepissä ja jopa käsijarrussa on nahkaa.

Sekä LE että LXE-malleissa on myös uusi takaspoileri ja 16-tuuman vanteet tummalla metallivärillä.

Perusmalli Yaris L starttaa nappia painamalla. Siinä on myös 7-tuumainen kosketusnäyttö, peruutuskamera, vakionopeudensäädin, sähköiset sivupeilit ja turvallisuustekniikkaa kuten alhaisten nopeuksien törmäyksenestojärjestelmä.

Kuten ennenkin, Yaris sedanissa on 1,5-litrainen nelisylinterinen moottori, jossa on 106 hevosvoimaa ja 140 Nm vääntöä. Autoon voi valita 6-portaisen manuaalivaihteiston tai 6-portaisen automaatin.

Yaris sedan on tavallaan Mazda 2 Toyotan kaapuun pukeutuneena. Toyotan hierarkiassa se sijoittuu heti hiukan isomman Corollan alapuolelle.

Auto on tehty Yhdysvaltain markkinoille, eikä se ole tulossa Eurooppaan.

(Edit 28.3. klo 10:34: Auto on tehty vain Yhdysvaltain markkinoille)

Julkaistu: 27.3.2018
1 kommentti