Tuulilasi

Tässä ovat Citroenin uutuudet Geneven autonäyttelyssä


2018 Geneven autonäyttelyssä on mukana nuorentuneen ilmeensä ja selkiytyneen mallistonsa esittelevä Citroen. 1100m2 näyttelyosasto on saanut uuden ilmeen ja sinne on tuotu esille kuusi viimeisen 2 vuoden aikana lanseerattua uutuutta.
Kuvat Citroën

Mallisto edustaa Citroenin uusia kasvoja uudenlaisella yhdenmukaisella ilmeellä. Autot kunnioittavat syvälle merkin dna:han rakentunutta lähes satavuotiasta historiaa. Erityisesti mukavuuteen on panostettu Citroen Advanced Comfort® – kehitysohjelmalla, jonka työn tulos näkyy vihdoin myös uutuus tuotteissa.

CITROEN-OSASTON UUTUUDET:

- Maailman ensi-illan Genevessä saa uusi Berlingon uudistunut kolmas sukupolvi.

- Ensimmäistä kertaa autonäyttelyssä on mukana uusi C4 Cactus hatchback, jossa ensimmäisenä Euroopassa on käytössä Citroenin uusi mukavuusjousitus, Progressive Hydraulic Cushions™

- Valokeilassa on myös Citroenin ensimmäinen SUV tulokas, uusi C3 Aircross SUV, joka on lokakuisen markkinoille tulon jälkeen vakuuttanut jo yli 50 000 asiakasta. Citroenin myyntiykkösestä, uudesta C3:sta on esillä  "Elle" -special edition.

- Esittelyssä ovat myös Citroenin seikkailijoille suunnitellut C4 Spacetourer Rip Curl, eli nimeä vaihtanut aiempi C4 Picasso, sekä konseptiauto SpaceTourer Rip Curl, retkeilytarpeisiin muokattu nelivetoinen pakettiauto.

Julkaistu: 28.2.2018