Tarja Turunen: "Yksi lapsi riittää"
Puheenaiheet
Tarja Turunen: "Yksi lapsi riittää"
Tarja Turunen on kiitollinen Naomi-tyttärestään.
Julkaistu 17.3.2015
Apu

Tarja Turunen, 37, saapui kahden Argentiinassa vietetyn kuukauden jälkeen Suomeen Voice of Finlandin kuvauksiin. Turunen toimii ohjelmassa yhtenä neljästä tähtivalmentajasta. 

- Ohjelman tekeminen on ollut mahtavaa. Olen saanut olla oma itseni ja saanut hyvää palautetta. Michael Monroe antoi neuvoksi, että Tarja anna vain palaa. Ja niin olen antanut.

Ohjelman live-lähetykset alkavat perjantaina. Tarja on tuntenut välillä huonoa omatuntoa, että hän on valmentanut omaa joukkuettaan Argentiinan kodista käsin. Viime viikolla Tarjan tiimi kävi Tallinnassa katsomassa oopperaa. 

- Minulla on ollut paha mieli, että en ole voinut olla valmennettaviani fyysisesti lähellä. Reissu oli kiva kokemus meille kaikille.

Argentiinassa Tarja äänitti kolmea eri albumituotantoa päällekäin. Tarjan managerina toimiva puoliso Marcelo ja parin 2,5-vuotias Naomi-tytär reissasivat Tarjan mukana Suomeen. 

- Meillä koti ja työ seuraavat meitä kaikkialle. Naomi odotti kovasti näkevänsä Suomessa lunta, mutta hän on nauttinut suunnattomasti viileästä ilmasta. Hänen suomen kielen taitonsa parantui myös huomattavasti, kun olimme Suomessa pidempään.

Matkustaminen yhden lapsen kanssa sujuu hyvin.

- Minun puolestani lapsia saisi tulla vaikka viisi, mutta esiintyvänä taiteilijana useamman lapsen kanssa matkustaminen ja hoidon järjestäminen voisi olla ongelma. Naomi tulee meille aina ykkösenä ja selviämme usein ilman lapsenvahtia. Jos lapsia olisi vaikka kaksi, niin olisimme molemmat kiinni ja tarvitsisimme jatkuvasti lisäapua hoidossa. Olen kiitollinen, että meillä on tämä iloinen ja terve lapsi. Tämä yksi lapsi on meidän perheelle hyvä.

Kommentoi »