Tanssijapariskunta Katja Koukkula ja Jussi Väänänen: "Olemme toistemme perhe"
Puheenaiheet
Tanssijapariskunta Katja Koukkula ja Jussi Väänänen: "Olemme toistemme perhe"
Tanssijapari Katja Koukkula ja Jussi Väänänen ovat tienneet jo pitkään, että he eivät halua omia lapsia.
Julkaistu 11.9.2014
Apu

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmastakin tutut tanssijat Katja Koukkula, 39, ja Jussi Väänänen, 38, elävät  tanssin ehdoilla. Kahden freelancer-tanssijan liitossa arki on usein vaihtelevaa, projektiluontoista.

Pari päätti jo kauan sitten, että he eivät halua omia lapsia.

- Monilla tanssijapariskunnilla on lapsia, monilla taas ei. Se on valinta. Meille molemmille on ollut jo pitkään selvä päätös, että emme halua omia lapsia. Me kaksi olemme toistemme perhe, eikä meillä ole tarve muodostaa suurempaa perhettä, Katja sanoi.

Jussi muistelee, että alkuun jotkut pitivät parin päätöstä itsekkäänä.

- On tärkeintä, että olemme itse sinut tämän asian kanssa. Onneksi yhteiskunta on muuttunut ja perheitä on monenlaisia. Meillä on mukavia kummilapsia, joiden kanssa tykkäämme viettää aikaa,  Jussi sanoi.

Katja ja Jussi ovat muun muassa tanssiopettaja Jani Rasimuksen tänä vuonna syntyneen tyttövauvan kummeja.

- Olen seurannut useita vastasyntyneiden äitejä ja nostan heille hattua. Tykkäämme kyllä lapsista, mutta me elämme tämän elämän näin, Katja painotti.

Pari puuhaa tällä hetkellä Hierarchy-tanssiteosta Aleksanterinteatteriin. He ovat kirjoilla myös uuden Tanssijakaupan listoilla. Kaupan kautta yritykset pystyvät tilaamaan erilaisia tanssijoita tilaisuuksiinsa.

Kommentoi »