Apu

”Tänään on Elastis Kiven päivä!” – Lasten suusta

”Tänään on Elastis Kiven päivä!” – Lasten suusta
Sanoiko lapsi jotain hauskaa? Kerro se meille. Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla.
Julkaistu: 11.11.2019

Ronjan, 2, äiti teki välipalaksi ison voileivän. Ronja alkoi syödä leipää keskeltä niin, että voi tahrasi naaman, ripset ja kulmakarvat. Otin leivän hänen kädestään ja puolitin sen. Silloin Ronja tuhahti: ”Mummo ei saa ottaa toisen kädestä!”

Mummo

Oli lokakuun 10. päivä. Kotiuduttuaan eskarista Peppi, 6, arvuutteli äidiltään, miksi liput ovat salossa. Kun äiti ei ollut tietävinään, Peppi valisti: ”Tänään on Elastis Kiven päivä!”

Markku

Onni, 7, rakensi leikeissään mummille älypuhelinta; asetteli osia ja akun, neuvoi käytössä ja päivitti puhelimen. Kun mummi kysäisi, mitä homma maksaa, Onni totesi ­että euron. Kun mummin ­rahakulhossa oli vain kahden euron rahoja, Onni vastasi pontevasti: ”Kyllähän se käy minulle yhtä hyvin!”

Raha kuin raha

Muori kirjoitti 80-vuotiaan ystävänsä syntymäpäiväkorttiin ”Onnellisia ja energisiä vuosia vuosikymmeniksi eteenpäin”. ”Onnellisia ja energisiä vuosia kohti taivasta”, Alisa, 4, korjasi.

Muori Torniosta

Viikon klassikko:

Pikku-Jukka oli ensi kertaa lentokoneessa. Koneen noustua korkealle ilmaan maa alla näytti liikkuvan hitaasti. – Näinkö hidasta tämä onkin! harmitteli Jukka.

Matkailija

Apu 49/2005

Lähetä meille lasten hauskat lausahdukset

Muista yhteystietosi! Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla. Tällä viikolla palkinto lähtee ­nimimerkille Mummo.

lastensuusta.apu@a-lehdet.fi

Apu, Lasten suusta, 00081 A-lehdet

Kommentoi »