Apu

”Tänään on Elastis Kiven päivä!” – Lasten suusta

”Tänään on Elastis Kiven päivä!” – Lasten suusta
Sanoiko lapsi jotain hauskaa? Kerro se meille. Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla.

Ronjan, 2, äiti teki välipalaksi ison voileivän. Ronja alkoi syödä leipää keskeltä niin, että voi tahrasi naaman, ripset ja kulmakarvat. Otin leivän hänen kädestään ja puolitin sen. Silloin Ronja tuhahti: ”Mummo ei saa ottaa toisen kädestä!”

Mummo

Oli lokakuun 10. päivä. Kotiuduttuaan eskarista Peppi, 6, arvuutteli äidiltään, miksi liput ovat salossa. Kun äiti ei ollut tietävinään, Peppi valisti: ”Tänään on Elastis Kiven päivä!”

Markku

Onni, 7, rakensi leikeissään mummille älypuhelinta; asetteli osia ja akun, neuvoi käytössä ja päivitti puhelimen. Kun mummi kysäisi, mitä homma maksaa, Onni totesi ­että euron. Kun mummin ­rahakulhossa oli vain kahden euron rahoja, Onni vastasi pontevasti: ”Kyllähän se käy minulle yhtä hyvin!”

Raha kuin raha

Muori kirjoitti 80-vuotiaan ystävänsä syntymäpäiväkorttiin ”Onnellisia ja energisiä vuosia vuosikymmeniksi eteenpäin”. ”Onnellisia ja energisiä vuosia kohti taivasta”, Alisa, 4, korjasi.

Muori Torniosta

Viikon klassikko:

Pikku-Jukka oli ensi kertaa lentokoneessa. Koneen noustua korkealle ilmaan maa alla näytti liikkuvan hitaasti. – Näinkö hidasta tämä onkin! harmitteli Jukka.

Matkailija

Apu 49/2005

Lähetä meille lasten hauskat lausahdukset

Muista yhteystietosi! Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla. Tällä viikolla palkinto lähtee ­nimimerkille Mummo.

lastensuusta.apu@a-lehdet.fi

Apu, Lasten suusta, 00081 A-lehdet

Julkaistu: 11.11.2019
Kommentoi »