Tämä yhdistää Putous-voittaja Jussi Vatasta ja Antti "Kissi Vähä-Hiilari" Holmaa
Puheenaiheet
Tämä yhdistää Putous-voittaja Jussi Vatasta ja Antti "Kissi Vähä-Hiilari" Holmaa
Putous-suosikit Jussi Vatanen ja Antti Holma ovat viettäneet lapsuutensa samalla paikkakunnalla.
Julkaistu 24.10.2014
Apu

Kaksinkertainen Putous-voittaja Jussi Vatanen, 36, on seurannut ohjelman uutta kautta. Hän nimeää suosikikseen Antti Holman, jonka esittämä Kissi Vähä-Hiilari on noussut hahmokisan ennakkosuosikiksi. Hauska sattuma on, että Holma on kotoisin Sonkajärveltä, eli samasta savolaisesta kylästä kuin Vatanen.

- Sattumaa kai tämä vain on. Antti on minua neljä vuotta nuorempi, en tuntenut häntä silloin. Neljä vuotta on tuossa iässä iso ikäero, Vatanen kertoi eilen Yellow Film & TV:n 20-vuotisvastaanotolla.

Vatasen vanhemmat asuvat yhä Sonkajärvellä, jossa Jussi ehtii käydä työkiireiden mukaan silloin tällöin. Näyttelijä muutti kunnasta parikymppisenä armeijan käytyään Helsinkiin. 

- Minulla oli Sonkajärvellä hyvä lapsuus ja tiivis kaveripiiri. Kävin kymmenen vuoden ajan fudisharjoituksissa Iisalmessa. Kun nyt käyn Sonkajärvellä, ihmiset tulevat juttelemaan mukavia. Ei sen kummempaa.

Savon murteesta näyttelijä opetteleli jo Teatterikorkeakoulun aikana eroon. 

- Se palautuu kyllä nopeasti. Tässä on täytynyt viime aikoina opetella imatran murteita ja mitä näitä nyt on ollut.

Näyttelijä nähdään seuraavaksi suositussa Kimmo-sarjassa, joka alkaa YLE:llä marraskuussa. Vatanen on kuvannut syksyn ajan Napapiirin sankarit 2 -elokuvaa.

- Joku siinä tarinassa kiehtoo ihmisiä, kun jatko-osaa kyseltiin jo silloin, kun sellaista ei oltu ajateltu edes tehtävän. 

Kommentoi »