Tuulilasi

Tältä näyttää kiinalaisen Qorosin farkku

Tältä näyttää kiinalaisen Qorosin farkku
Kiinalaismerkki Qoros esittelee seuraavan tuotantomallinsa Geneven autonäyttelyssä maaliskuussa. Kyseessä on valmistajan toinen tuotantoon tulevan automalli.

Merkin mukaan uusi malli perustuu Qoros 3 Sedanin alustalle, ja muistuttaa muotoilultaan edeltäjäänsä. Mukaan on tosin tuotu muun muassa led-päiväajovalot.

Qoros ei ole paljastanut tulokkaan nimeä, mutta kyseessä on ennakoitu olevan joko Qoros 3 Cross Hybrid tai Qoros 3:n farmariversio. Molempien konseptit esiteltiin viime vuoden Geneven autonäyttelyssä.

Nyt netissä julkaistut kuvat vihjaavat vahvasti kyseessä olevan farmarin – tai ainakin niissä näkyy hyvin lähellä tuotantovalmiutta oleva farkkumalli.

Kiinalaissivusto PCauton julkaisemissa kuvissa autoon on lätkäisty saksalaiset rekisterikilvet, joten auto on mahdollisesti ollut liikenteessä testimielessä.

Merkin ensimmäinen malli, Qoros 3 Sedan, luovutettiin ensimmäiselle asiakkaalle viime viikolla Kiinassa. Euroopassa 3 Sedanin myynti aloitetaan Slovakiasta, jossa sen hinta asettuu 21 000 euron tienoille. Saksaan autoa kaavaillaan vuoden lopulla ja siellä sen hinta on 20 000 euron luokkaa. Suomeen Qoros on näillä näkymin saapumassa parin vuoden sisällä.

Seuraa Tuulilasin tallin ja automaailman tapahtumia Facebookissa

Julkaistu: 9.1.2014
Kommentoi »