Tuulilasi

Taksi Helsinki irtautuu sovelluspalvelusta: ”On aiheuttanut ongelmia”

Taksi Helsinki irtautuu sovelluspalvelusta: ”On aiheuttanut ongelmia”
Taksi Helsinki Oy irtautuu Valopilkku-sovelluspalvelusta. Irtautumisen jälkeen Valopilkku-sovelluksella tehdyt tilaukset eivät enää ohjaudu helsinkiläisiin takseihin. Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla voi Valopilkun sijasta käyttää taksin tilaamiseen Taksi Helsinki -sovellusta.
Kuvat Elina Himanen

Taksi Helsinki lopettaa Valopilkku-sovellustilausten välittämisen helsinkiläisille takseille maanantaina 20.11.2017 klo 12 lähtien.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua sekä toimivia digitaalisia ratkaisuja. Selvitystemme mukaan ulkopuolisten tarjoajien tilauskanavien käyttäminen on aiheuttanut ongelmia ja pitkiä odotusaikoja asiakkaillemme”, sanoo Taksi Helsingin toimitusjohtaja Jari Kantonen.

”Koska ulkopuolisten palvelujen toimivuus ja kehitys eivät ole omissa käsissämme, emme pääse tekemään kehitystoimenpiteitä tarpeeksi tehokkaasti ylläpitääksemme haluttua laadukasta palvelutasoa.”

Taksi Helsinki on mukana monissa muissa digitalisaatiohankkeissa, jotka tukevat monipuolista palveluvalikoimaa ja tilauskanavia asiakkaillemme. Näitä ovat muun muassa Taltio-hanke, Maas-palvelut sekä muut pilottihankkeet. 

Taksi Helsinki tarjoaa asiakkailleen monipuoliset tilausvaihtoehdot koko pääkaupunkiseudun alueella. Taksi Helsinki sovelluksella asiakas voi tilata taksin heti tai ennakkotilauksena. Se tarjoaa asiakkaalle monipuoliset maksutavat ja kuitin suoraan sähköpostiin. Lisäksi sovellus on integroitu eTasku-palveluun. Sovellus on ladattavissa sovelluskaupoista Android ja iOs-alustoille. Taksi Helsinki -sovellukseen kehitetään uusia ominaisuuksia jatkuvasti, jotta asiakkaita voidaan palvella entistä paremmin.

Taksi Helsinki palvelee asiakkaita myös puhelimitse numerossa 0100 0700. Lisäksi asiakas voi tilata taksin tekstiviestillä tai automaattisella tilauspalvelulla. Yritysasiakkaille tarjotaan muun muassa selaimen kautta toimivaa Taksi Helsinki Internet Booker -palvelua.

(Lähde: Taksi Helsinki)

Julkaistu: 13.11.2017
Kommentoi »