Syömishäiriöstä kärsinyt Elina Kiikko: ”Lisää painoa on tullut”
Puheenaiheet
Syömishäiriöstä kärsinyt Elina Kiikko: ”Lisää painoa on tullut”
Ilkka Kanervan puolison Elina Kiikon mukaan painonnostatus on ollut kovan työn takana.
Julkaistu 9.10.2015
Apu

Poliitikko Ilkka Kanerva ja hänen kihlattunsa Elina Kiikko saapuivat yhdessä O’Learys Bakers -sporttibaarin avajaisiin Helsingissä. Elina oli pukeutunut muodikkaaseen 70-lukuhenkiseen farkkuasuun.

– Senhän takia hän minunkin kanssani on, että 70-luku on muotia, Ilkka vitsaili.

Syömishäiriöstä aiemmin kärsinyt Elina on kertonut yrittävänsä nostaa painoaan viitisen kiloa. Ruokavalion tarkkailu onkin tuottanut viime aikoina toivottuja tuloksia.

– Kyllä olen saanut kiloja, ja hyvään suuntaan ollaan muutenkin menossa. Muutos on kuitenkin kovan työn takana. Minun täytyy muistaa syödä useasti ja säännöllisesti sellaista ruokaa, josta saa paljon kaloreita. Olen kasvissyöjä ja suosin muun muassa proteiinipitoisia tuotteita, kuten maitorahkoja, Elina kertoi.  

IT-alalla sovelluspäällikkönä työskentelevä Elina pyrkii myös urheilemaan mahdollisimman paljon. Työkiireet ja Saksaan suuntautuvat työmatkat sanelevat kuitenkin pitkälti hänen elämänrytminsä.

– Säännöllistä urheiluharrastusta on hankala ylläpitää, sillä reissaan joka kuukausi Saksassa. Nykyään käyn lähinnä juoksulenkeillä. Se on paljon helpompaa, kun saa oman aikataulun mukaan mennä.

Pariskunnan syksy on pitkälti työntäyteinen vuodenvaihteeseen asti. Joulun viettoon he aikovat suunnata perinteisesti Vierumäelle.  

– Meillä on siellä kiva mökki, jos vietämme aina yhdessä joulun. Koirammekin lähtee tietysti meidän mukaamme, Elina kertoi.

Kommentoi »