Apu

Club 4 Five teki Suvivirsi-videon: "Suvivirsi on ajankohtaisempi kuin koskaan, sillä kevätjuhlia ei järjestetä"

Club 4 Five teki Suvivirsi-videon: "Suvivirsi on ajankohtaisempi kuin koskaan, sillä kevätjuhlia ei järjestetä"
Poikkeuksellisen kevään vuoksi a cappella -yhtye halusi kiittää opettajia ja oppilaita ympäri Suomea. – Lapset ja opettajat ovat tehneet mielettömän työn, sanoo Maija Sariola.

Kansainvälisesti arvostettu a cappella -yhtye Club 4 Five viettää tänä vuonna 20-vuotisjuhliaan. Yhtyeen oli tarkoitus julkaista akustinen levy ja tehdä iso juhlakiertue, mutta korona laittoi suunnitelmat uusiksi juhlakonserttikiertueen osalta, joka siirtyi syksyyn.

– Olemme jo monta vuotta tehneet keikkoja kirkoissa ja tykkäämme laulaa akustisesti. Siitä meille tuli tunne, että olisi kiva päästä tekemään jotain vähän erilaista ja päästä laulamaan laajemmin ympäri Suomea kirkoissa, Maija Sariola kertoo.

Yhtyeen kesän kaikki tapahtumat ovat peruuntunut koronan vuoksi.

– Elokuussa pääsemme jatkamaan, ainakin elämme siinä toivossa. Olemme tehneet striimauskeikkoja ja olemme harjoitelleet sekä kirjoittaneet uutta musiikkia. Koska tilanteelle ei mahda mitään, olemme yrittäneet kääntää sen voitoksi.

Lisäksi yhtye julkaisi oman versionsa Suvivirrestä latauspalveluissa. Sen videossa opettajat ympäri Suomen kirjoittavat luokissa laulun sanoja taululle.

– Suvivirsi on ajankohtaisempi kuin koskaan, sillä kevätjuhlia ei järjestetä. Lapset ja opettajat ovat tehneet tänä keväänä mielettömän työn. Halusimme tehdä valmistumispäivää varten jotain spesiaalia, kahden koululaisen äiti Sariola kertoo.

Julkaistu: 29.5.2020
Kommentoi »