Suvi Pitkänen peloissaan: Aivokasvain-epäily!
Puheenaiheet
Suvi Pitkänen peloissaan: Aivokasvain-epäily!
Kohukaunotar Suvi Pitkänen saa tukea terveysongelmiinsa uudelta poikaystävältään.
23.7.2015
 |
Apu

Tosi-tv -tähti Suvi Pitkäsen kesä on kulunut hyvin ikävissä merkeissä. Häntä piinaavat kummalliset oireet, joiden aiheuttajiksi epäillään kasvainta aivoissa tai lisämunuaisessa. Hiljattain naisella todettiin myös kilpirauhasen vajaatoiminta.

Kesäkuun alun jälkeen kaunotar on ravannut viikon välein tutkimuksissa, ja lopullisten tulosten pitäisi saapua elokuun alussa.

– Saan hirveitä väsymys- ja päänsärkykohtauksia ja sydämestäni puristaa välillä todella kovaa.

– Totta kai tilanne pelottaa, mutta minun on vain nyt odotettava nyt rauhassa tuloksia. Itkeskely ei auta mitään, Suvi mietti hampurilaisketju Snackyn hellehullutus-tapahtumassa.

Terveysongelmiensa keskellä Suvi saa kaivattua vastapainoa elämäänsä tuoreesta rakkaussuhteestaan it-alalla työskentelevään Markoon. Pariskunta on tuntenut toisensa jo kymmenen vuoden ajan, mutta suhde roihahti liekkeihin viime vappuna.  

– Marko on fantastinen tuki ja paras poikaystäväni koskaan. Hän on todella optimistinen ja huolehtiva. Vaikka minulle tulisi kuinka epätoivoinen ja huono olo, hän saa aina käännettyä ajatukseni muualle.

Ennen Markoa Suvi oli naimisissa Big Brotherista tutun Teppo Säkkisen kanssa. Pariskunnan ero astui  voimaan kesäkuussa, eivätkä he ole enää missään väleissä keskenään. Suvilla ja Tepolla on yhteinen, 2,5 –vuotias tytär Safina, joka on äitinsä silmäterä.

– Pieni rakas tyttöni kasvaa koko ajan kauheasti. Safina on hyvin seurallinen ja puhelias, mutta välillä hermoni ovat koetuksella. Odotan kovasti, että tulokset selviävät, ja pääsemme hänen ja Markon kanssa jonnekin Etelänlomalle rentoutumaan. Tahdon vain syödä hyvin, jättää aivot narikkaan ja nauttia elämästä. 

Kommentoi »