Susanna Laine: "Haluan rakastua tulisesti"
Puheenaiheet
Susanna Laine: "Haluan rakastua tulisesti"
Susanna Laineen arki muuttui Puoli seitsemän -ohjelman myötä. Kesällä hänet nähdään kesäteatterissa.
Julkaistu 14.5.2015
Apu

Aloitit viime syksynä Puoli seitsemän -ohjelman juontajana. Millaista arkesi on ollut?

- Alkuun kävin lähetyksien jälkeen ylikierroksilla ja kukuin aamuyöhön. Nyt olen saanut siirrettyä rytmiä niin, että ehdin aamupäivällä ennen töihin menoa urheilla tai hoitaa käytännön asioitakin. Jos mitään erikoista ei ole, menen töihin puolilta päivin ja pääsen pois heti lähetyksen jälkeen seitsemältä.

Miten suorien tv-lähetysten tekeminen eroaa radiolähetyksistä?

- Ainakaan ei voi löysäillä, kun on joka arkipäivä suora tv-lähetys. Radio on siitä armollisempi, että ihan joka päivä ei tarvitse olla täydessä tikissä.

Eroaako arkesi muiden ikäistesi elämästä?

- Minulla on niin outoja kavereita, että kaikki tekevät töitä erikoisiin aikoihin. Ystäviäni on juontajina, teatterialalla ja taiteilijoina. Minulla on nyt ihan perus-freelancer aikoihin verrattuna todella

Näyttelet kesällä Mustion Linnan Kesäteatterissa Kokkisoppa-farssissa. Miten päädyit mukaan?

- Olen valmistunut Lahden ammattikorkeakoulun musiikkiteatterilinjalta. Olen tehnyt aikaisemminkin kesäteatteria, viimeksi vuonna 2012 Valkeakoskella. Pyrin pitämään ammattitaitoani yllä myös muita töitä tehdessäni. Viiimeksi olin Stella Polariksen improvisaatiokurssilla.

Tulit tunnetuksi vuonna 2005 Miss Suomen toisena perintöprinsessana. Muistaako sitä enää kukaan?

- Jännä miten osa ihmisistä kyllä muistaa, tulinhan siitä varsinaisesti julkisuuteen. En ehkä ole niin profiloitunut missinä, sillä minulla oli missiksi tullessani koulupaikka ja olin tehnyt myös televisiossa juontotöitä.

Mitkä kolme asiaa haluat tehdä elämässäsi?

- Haluan näytellä jonkun musikaaliroolin, ostaa unelmataloni ja rakastua tulisesti.

Susanna Laine, 33, on tullut tutuksi juontajana, missinä, näyttelijänä ja toimittajana. Hänen juontama Puoli seitsemän -ohjelma jää kesätauolle 15.5. Mustion Linnan Kesäteatterin Kokkisoppa-farssi saa ensi-iltansa 23.6.

Kommentoi »