SuomiLOVEn juontopestistä luopunut Marja Hintikka: "Minun on täytynyt määritellä uudelleen jaksamiseni rajat"
Puheenaiheet
SuomiLOVEn juontopestistä luopunut Marja Hintikka: "Minun on täytynyt määritellä uudelleen jaksamiseni rajat"
Marja Hintikan viime vuosi oli vauhdikas: siihen kuului valvomista koliikkivauvan kanssa sekä oman talkshow-unelman toteutuminen. Syksylle suosikkijuontaja toivoo tasapainoa, jonka vuoksi hän on ollut valmis tekemään vaikeitakin päätöksiä.
Julkaistu 18.8.2016
Apu

Viime viikolla julkistettiin supersuositun SuomiLOVE -musiikkiohjelman uudet juontajat. Kaksi kautta ohjelmaa luotsannut Marja Hintikka päätti luopua ohjelman juontamisesta.

Hintikka sanoo, että päätös ei ollut helppo. Lopulta aikataulut sekä oma ja perheen hyvinvointi nousi tärkeimpään rooliin.

- Minun on täytynyt perheen myötä määritellä uudelleen jaksamiseni rajat. Ennen saatoin mennä ja tehdä töitä viikkokausia putkeen, mutta nyt kyse ei ole enää vain minusta. Näen oman hyvinvointini suoraan peilinä lapsistani. Se on ollut aika pysäyttävää.

Marjalla on 3,5 -ja 1,7 -vuotiaat pojat toimittaja-juontaja Ilkka ”Ile” Uusivuoren kanssa. SuomiLOVEn kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä, samoin on Marja Hintikka Liven lokakuussa alkavan kauden valmistelut sekä poikien päiväkodin aloittaminen. Ile on töissä toisella puolella maapalloa, Rion olympialaisissa.

Yhtälö kahden ison televisio-ohjelman luotsaamisesta olisi ollut tässä elämäntilanteessa liian raskas.

- Sain olla mukana SuomiLOVEn ensimmäisillä kausilla, juhlia Kultaiset Venlat ja alkuhypen. Ennen luopuminen oli minulle vaikeaa, mutta nyt osaan päästää kiitollisena koetusta irti ja mennä eteenpäin. Haluan, että minulla riittää syksyllä virtaa oman show´n vetämiseen ja että lapset voivat hyvin.

Lisää suositun juontajan työstä, perheestä ja parisuhteesta tänään ilmestyneessä Avussa.

Kommentoi »