Tuulilasi

Subarulta astetta hienompi WRX S4 – Mitä tähän sanoo Audi?

Subarulta astetta hienompi WRX S4 – Mitä tähän sanoo Audi?
Subaru on paljastanut pilkahduksen WRX S4-mallista, jonka pitäisi olla paremman varustelun ja laadukkaamman viimeistelyn kuin WRX ja WRX STi.
Julkaistu: 28.7.2014

Autosta ei ole vielä paljon konkreettista tietoa, mutta Subaru lupaa sen olevan erittäin ympäristöystävällinen ja laadukas. Mallille avatun internet-sivun mukaan konehuoneessa on uusi Blue Boxer-moottori. Vielä ei tidetä, kuinka se eroaa nykyisen Subaru WRX:n 2-litraisesta turbokoneesta.

Tällä hetkellä uudet WRX ja WRX STi eivät vielä ole myynnissä Japanissa. Kotimarkkinoilla jatkaa edelleen edellissukupolven WRX STi. Voi siis olla hyvinkin mahdollista, että S4 tulee olemaan ainoastaan Japanin markkinoille tarkoitettu malli, joka saa merkin uusimmat teknologiat käyttöönsä.

S4 tarkoittaa neljää ässää: sports performance, safety performance, smart driving ja sophisticated feel. Audi ei ole tyytyväinen uuteen nimivalintaan, mutta jos S4 on tarkoitettu vain Japanin markkinoille, voitaneen nimeä käyttää siellä, kertoo Caradvice.

Audi S4 on myös nelivetoinen ja -ovinen sekä suorituskykyinen premium-luokan henkilöauto, kuten Subaru WRX S4:kin. WRX S4 julkistetaan Japanissa 25. elokuuta.

Seuraa Tuulilasin tallin ja automaailman tapahtumia Facebookissa.

Kommentoi »