Tuulilasi

St1 tuo mobiilitankkauksen jakeluasemilleen


St1-sovellus mahdollistaa jatkossa mobiilitankkauksen tuomisen St1:n verkostoon. Mobiilitankkaus toimii aluksi miehittämättömillä St1- ja Shell Express -asemilla Suomessa ja myöhemmin myös yhtiön palveluasemilla.
Kuvat All Over Press

Mobiilitankkaus otetaan käyttöön myöhemmin tänä vuonna myös Ruotsin verkostossa. Mobiilitankkausta varten asiakas tarvitsee älypuhelimen ja St1-sovelluksen, johon on yhdistetty St1 Mastercard tai muu henkilökohtainen maksu- tai luottokortti tai maksupalvelu.

St1-sovelluksella on myös muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Se auttaa kuljettajaa navigoimaan halutulle St1- tai Shell -palveluasemalle ja näyttää lähellä sijaitsevat asemat palveluineen. Asiakkaat voivat ostaa St1-sovelluksella myös autopesuja ja pesettää autonsa heille sopivaan aikaan ilman jonotusta. St1-sovelluksella asiakas voi myös tarkastella tapahtumia, kuitteja ja St1 Mastercard -tietoja. St1-sovellus on ilmainen mobiilisovellus, joka voidaan ladata App Storesta tai Google Playstä. Sovellus toimii iOS 11:lla (iPhone 5 tai uudempi) ja Android 4.1:llä tai uudempi versio.

"Meidän seurattava mitä maailmalla tapahtuu ja tiedettävä mitä asiakkaat tulevaisuudessa tarvitsevat. Laajentamalla toimintaamme rahoitusalan maksupalveluihin ja mobiilitankkaukseen, haluamme parantaa entisestään henkilökohtaista asiakaskokemusta," sanoo Kim Wiio, St1 Nordic Oy:n toimitusjohtaja. 

Julkaistu: 24.10.2017