Tuulilasi

Sport Auto -lehti valitsi parhaan öljymerkin – yllättävä voittajaSport Auto -lehti valitsi parhaan öljymerkin – yllättävä voittaja

Sport Auto -lehden lukijat valitsivat ensimmäistä kertaa saksalaisen Liqui Molyn parhaaksi öljymerkiksi.

Aiemmin Liqui Moly on valittu toiseksi parhaaksi öljymerkiksi Sport Auto -lehden lukijakyselyissä. Nyt lukijat ovat kuitenkin valinneet keskisuuren yrityksen parhaaksi.

"Tämä on suuri kunnia", Liqui Molyn markkinointijohtaja Peter Baumann sanoo.

"Moottoriöljy on tekninen tuote, joka työskentelee näkymättömästi moottorin sisällä. Siksi on erityisen tärkeää, että autonkuljettajat voivat luottaa käyttämäänsä merkkiin."

Hoitoaineiden kohdalla Liqui Moly nousi kolmannelta sijalta kakkoseksi. Sport Auto -lehden lukijat ovat kiinnostuneita moottoriurheilusta, joten Liqui Molyn mukanaolo eri moottoriurheilutapahtumissa on eittämättä auttanut kärkipaikan saavuttamisessa.

Ykköspaikka Auto Sportin kyselyssä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Liqui Moly valitaan lukijakyselyissä parhaaksi merkiksi. Jo keväällä Auto Bildin, Auto Motor und Sportin, Auto Zeitungin Motor Klassikin lukijat valitsivat Liqui Molyn parhaaksi öljymerkiksi. Peter Baumanin mielestä se, että keskisuuri yritys päihittää alan jätit lukijakyselyissä, "ei ole mikään itsestäänselvyys".

"Se on tulosta yrityksen kaikkien työntekijöiden kovasta työstä sen eteen, että tarjoamme autonkuljettajille vain parasta laatua."

(Lähde: Liqui Moly)

Julkaistu: 12.10.2017