Tuulilasi

Sohlbergin kalenteriin lisää rallejaSohlbergin kalenteriin lisää ralleja

Vuoden 2002 tuotantoautojen MM-hopeamitalisti ja vuoden 2004 Mitsubishin tehdastiimin kuljettaja, espoolainen Kristian Sohlberg, 36, ajaa kesällä kaksi kansainvälistä rallia ja mittaa näin vauhtiaan niin rallin EM-sarjan kuin MM-sarjan kärkikuljettajia vastaan.
Teksti TL-verkkotoimitus

Aikaisemmin tänä vuonna Ruotsin MM-rallissa hyvässä vauhdissa ollut mutta maakiven osuman seurauksena tekniseen vikaan keskeyttänyt Sohlberg ja kartanlukija Peter Flythström mittaavat vauhtiaan heinäkuun puolivälissä kilpailtavassa Rally Estoniassa, ja siitä kaksi viikkoa myöhemmin ajettavassa sorateiden Grand Prixissä eli Suomen MM-rallissa.

Autona kaksikolla on englantilaisen Autotek tiimin Vivus ja DMack -väritteinen Ford Fiesta R5.

Sohlberg on innoissaan alkuperäisen kilpailuohjelman laajentumisesta.

"Ruotsin MM-rallin lisäksi minun piti seuraavaksi kilpailla Suomen MM-rallissa, mutta uuden urheilumanagerionnin saralla toimivan yrityksen suosiollisella avustuksella saan nyt mahdollisuuden näyttää osaamistani myös kivenkovassa EM-sarjassa", Sohlberg kertoo tiedotteessa.

"Vastaani saan mm. kovassa nosteessa olevan sarjajohtaja Esapekka Lapin sekä monta muuta nuorta ja menestyksen nälkäistä kuljettajaa."

Rally Estonia ajetaan 17-19.7 Viron Otepäässä ja Suomen MM-ralli kurvaillaan perinteiseen tapaan heinä-elokuun vaihteessa Jyvässeudun ympäristössä.

Seuraa Tuulilasin tallin ja automaailman tapahtumia Facebookissa

Julkaistu: 28.4.2014