Tuulilasi

Skodan uutuus lähtee mukaan alle 15 000 eurolla

Skodan uutuus lähtee mukaan alle 15 000 eurolla
Skoda on julkistanut uudistuneen Fabian hinnat.
Kuvat Timo Nurmi

Mallin alkaen hinta autoveroineen on 14 490,13 euroa. Malli sisältää muun muassa kuljettajan turvatyynyn ja etuturvavöiden esikiristimet, matkustajan turvatyynyn, etumatkustajan turvatyynyn poiskytkennän avaimella, etusivuturvatyynyt, ikkunaturvatyynyt, etu- ja takaturvavöiden käytön muistutusvalo, ESC-ajovakautusjärjestelmän ja ABS-jarrut, keskuslukituksen kauko-ohjauksen, ilmastoinnin, Blues-audiojärjestelmän ja 4 kaiutinta sekä ajotietokoneen kolmella muistilla.

Fabian parhaiten varusteltu varusteversio on Style, jonka alkaen hinta autoveroineen on 17 788,73 euroa. Style-mallissa on vakionamuun muassa Front Assistant -automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä, vireystason tunnistusjärjestelmä, nahkainen kolmipuolainen monitoimiohjauspyörä radion ja puhelimen säätimillä, bluetooth-handsfree ja -audio, Skoda Surround – 6 kaiutinta sekä kaksi virtuaalikaiutinta, SmartGate, Bolero-audiojärjestelmä ja MirrorLink, sadetunnistin, vakionopeuden säädin ja nopeudenrajoitin,  KESSY-avaimeton keskuslukitus ja käynnistys, Climatronic – kaksialueinen automaatti-ilmastointi, pysäköintitutka taakse, valoautomatiikka sekä LED-päivävalot.

Farmarimallinen Fabia Combi täydentää uuden Fabian mallistoa maaliskuussa 2015.

Lue myös:

Tilaa Tuulilasin viikkokirje, joka pitää sisällään automaailman ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat. Viikkokirje ilmestyy perjantaisin.  

Julkaistu: 8.12.2014
3 kommenttia