Tuulilasi

Skodan uutuus lähtee mukaan alle 15 000 eurolla

3


Skodan uutuus lähtee mukaan alle 15 000 eurolla

Skoda on julkistanut uudistuneen Fabian hinnat.
Teksti TL-verkkotoimitus
Kuvat Timo Nurmi

Mallin alkaen hinta autoveroineen on 14 490,13 euroa. Malli sisältää muun muassa kuljettajan turvatyynyn ja etuturvavöiden esikiristimet, matkustajan turvatyynyn, etumatkustajan turvatyynyn poiskytkennän avaimella, etusivuturvatyynyt, ikkunaturvatyynyt, etu- ja takaturvavöiden käytön muistutusvalo, ESC-ajovakautusjärjestelmän ja ABS-jarrut, keskuslukituksen kauko-ohjauksen, ilmastoinnin, Blues-audiojärjestelmän ja 4 kaiutinta sekä ajotietokoneen kolmella muistilla.

Fabian parhaiten varusteltu varusteversio on Style, jonka alkaen hinta autoveroineen on 17 788,73 euroa. Style-mallissa on vakionamuun muassa Front Assistant -automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä, vireystason tunnistusjärjestelmä, nahkainen kolmipuolainen monitoimiohjauspyörä radion ja puhelimen säätimillä, bluetooth-handsfree ja -audio, Skoda Surround – 6 kaiutinta sekä kaksi virtuaalikaiutinta, SmartGate, Bolero-audiojärjestelmä ja MirrorLink, sadetunnistin, vakionopeuden säädin ja nopeudenrajoitin,  KESSY-avaimeton keskuslukitus ja käynnistys, Climatronic – kaksialueinen automaatti-ilmastointi, pysäköintitutka taakse, valoautomatiikka sekä LED-päivävalot.

Farmarimallinen Fabia Combi täydentää uuden Fabian mallistoa maaliskuussa 2015.

Lue myös:

Tilaa Tuulilasin viikkokirje, joka pitää sisällään automaailman ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat. Viikkokirje ilmestyy perjantaisin.  

Julkaistu: 8.12.2014