Tuulilasi

Skodalta uusi yksityisleasing-palvelu


Skoda esittelee uuden yksityisasiakkaille suunnatun Skoda Yksityisleasing -palvelun. Kätevä ja huoleton huoltoleasingpalvelu tarkoittaa autoilua asiakkaan ehdoilla, jossa hinnoittelu perustuu kiinteisiin kuukausivuokriin.
Kuvat Skoda

Yksityisleasing on suunniteltu olemaan helppo ja riskitön tapa hankkia uusi auto käyttöön. Palvelu on saatavilla kaikista Skodan jälleenmyyjäliikkeistä kautta maan. Yksityisleasing toteutetaan yhteistyössä Axus Finland Oy:n kanssa.

Leasing-palvelu tarjoaa asiakkaille helpon ja vaivattoman tavan hankkia uusi auto käyttöön kuukausimaksulla. Tämä tarkoittaa autoilua asiakkaan ehdoilla uudella ja turvallisella autolla riskittömästi. Kiinteisiin kuukausieriin perustuva hinnoittelu mahdollistaa asiakkaan helpon talouden kokonaismenojen budjetoinnin.

”Skoda Yksityisleasing on aito yksityisille kuluttajille tarkoitettu leasingtuote, jossa riski auton jäännösarvosta on aina kokonaisuudessaan palvelun tuottajalla. Sopimus sisältää kaikki palveluelementit auton katsastuksesta renkaiden uusintoihin.”, toteaa Skoda-autoja maahantuovan Helkama-Auto Oy:n myynti- ja kenttäjohtaja Kimmo Vainio.

Palvelu huolehtii muun muassa auton huolto-, -korjaus, -katsastus ja rengaskustannuksista sekä asiakkaan halutessa myös vakuutuskuluista. Jälleenmyyjäverkosto auttaa asiakasta valitsemaan juuri omaan tilanteeseen sopivan vaihtoehdon, jossa otetaan huomioon mieluinen automalli, toivottu sopimusaika (12-60 kk) ja ajokilometrimäärät (10 000 – 200 000 km). Sopimukset ovat joustavat ja mukautettavissa asiakkaan tarpeiden mukaan.

Skoda Yksityisleasing kantaa vastuun auton jälleenmyyntiarvosta ja arvon alenemisesta. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia auton myynnistä, joten leasingsopimuksen päätyttyä auto palautetaan jälleenmyyjälle. Tämän jälkeen asiakas voi vaihtaa taas uuteen mieleiseensä Skoda-malliin. Yksityisleasing -palvelun tuottaa Axus Finland Oy.

Skoda Yksityisleasing sisältää mm.:

- autoon liittyvät rahoituskustannukset

- määräaikaishuollot

- sijaisauton määräaikaishuoltojen ajaksi

- huoltojen ulkopuoliset tekniset korjaukset

- kesä/talvirenkaat

- renkaiden vaihdot/uusinnat

- katsastukset

- Skoda Ajoturva -tiepalvelun 24/7

- liikenne- sekä kaskovakuutuksen (valinnainen)

Julkaistu: 29.4.2018