Tuulilasi

Skodalta uusi Karoq Scout – katso kuvat ja faktat


Skoda laajentaa Karoq-mallistoaan: suositun katumaasturin uusi Scout-malli esitellään Pariisin autonäyttelyssä lokakuussa 2018. Kaikkien Skoda Scout-mallien tapaan Karoq on vakiona nelivetoinen ja ilmeeltään vahvasti offroad-henkinen.
Kuvat Skoda

Runsaiden varusteluvaihtoehtojen ansiosta tästä automallista saavat muokattua tarkasti omansa niin nuoret lapsiperheet kuin tämän tästä huonommillekin teille suuntaavat. Octavia Scout ja Kodiaq Scout -mallien tapaan tämä uusin Scout-malli on vakiona nelivetoinen.

Moottorit

Kompaktinkokoisen Karog Scoutin moottorivaihtoehdoiksi on tarjolla kolme taloudellista ja vähäpäästöistä moottoria. 110-kilowattisen (150 hv) 1.5 TSI -bensiinimoottorin ja 7-vaihteisen DSG-vaihteiston yhdistelmän ohella saatavissa on kaksi dieselmoottoria: 2.0 TDI -dieselmoottori (110 kW / 150 hv), jonka yhteydessä on vakiona 6-vaihteinen käsivalintainen vaihteisto tai 7-vaihteinen DSG-vaihteisto. Voimakkaimman mallin 2.0 TDI -dieselmoottori on teholtaan 140 kW (190 hv), ja tämän moottorin yhteydessä on aina 7-vaihteinen DSG-vaihteisto.

Offroad-luonnetta korostavat yksityiskohdat

Kromatut ja hopeanväriset korielementit, pyöränaukkojen reunakaaret ja antrasiitinväriset, kiillotetut 18-tuumaiset Braga-kevytmetallivanteet tekevät Karoq Scoutin ulkonäöstä jykevän. Tarjolla ovat myös antrasiitinväriset 19-tuumaiset Crater-kevytmetallivanteet. Autossa on myös tummennetut lasit ja etulokasuojien Scout-logot.

Sisätiloissa huomio kiinnittyy uuteen istuinverhoiluun, jossa on musta-ruskeat kontrastisaumat. Kaikkia istuimia koristavat Scout-tekstilogot. Monitoiminäppäimellinen nahkaverhoiltu ohjauspyörä, jaloteräksiset poljinlevyt ja tunnelmavalaistuksen sisältävä LED-valopaketti viimeistelevät vakiovarustuksen.

Muunneltava digitaalinen mittaristo

Skoda Karoq Scout -malliin saatavana oleva digitaalinen Virtual Cockpit -mittaristo voidaan yksilöllisesti mukauttaa omien mieltymysten mukaiseksi. Ajoasetuksen valinnan (Driving Mode Selection) vaihtoehdoissa on myös maastoajoasetus (Off Road Mode). SmartLink+ teknologia mahdollistaa älypuhelimen ja auton tietoviihdejärjestelmän yhteistyön. Skoda Connectin online-palvelukokonaisuus Care Connect pitää palvelut lähellä ja auton kontrollissa myös etänä.

Autossa on myös lukuisia Simply Clever -ratkaisuja ja tavaroiden säilytysmahdollisuuksia. Sähkötoiminen takaluukku avautuu ja sulkeutuu myös heilauttamalla jalkaa takapuskurin alla tehden elämästä helppoa silloin, kun kädet ovat täynnä kantamuksia. Škodan varustevaihtoehdoista löytyy esimerkiksi tavaratilan säädettävä välipohja. Etuistuinten taustoista löytyvät lehtitaskut ja keskikonsolin sivuun on sijoitettu tavaraverkko. Kuljettajan puolella on säilytyslokero kolikoille tai pysäköintihallipoleteille sekä multimedialaitteiden teline.

Julkaistu: 31.7.2018