Tuulilasi

Skodalle menestystä Best Cars -lukijaäänestyksessä


Skodan Octavia ja Karoq toivat Skodalle kaksi luokkavoittoa saksalaisen Auto Motor und Sport -lehden Best Cars 2018 -äänestyksessä. Yli 117 000 lukijaa äänesti Best Cars 2018 -palkinnoista.
Kuvat Skoda

18,6 prosentin ääniosuuteen yltänyt Octavia palkittiin viidettä kertaa peräkkäin vuoden parhaana perheautokokoluokan tuontiautona. Uusi Karoq osoittautui voittajaksi heti tuoreeltaan: se ehti vasta hiljattain markkinoille, mutta valittiin heti kompaktien katumaastureiden luokan parhaaksi tuontiautoksi 16,5 prosentin ääniosuudella.

"Lehden lukijoiden valinta on meille suuri kunnia. Valinnan tehneet ihmiset ovat juuri heitä, joille olemme automme suunnitelleet ja rakentaneet. Karoq on valloittanut heidät ainutlaatuisilla ominaisuuksillaan ja erottuvalla luonteellaan. Tiedämme nyt, että uusi kompakti katumaasturimme on vahva lisä mallistoomme”, Skoda Auton pääjohtaja Bernhard Maier sanoi Stuttgartissa järjestetyssä palkintoseremoniassa.

"Tunnetuimman automallimme menestys viidennen kerran peräkkäin osoittaa, että Octaviassa olemme tehneet monta asiaa täsmälleen oikein."

"Octaviassa on erinomaiset tilat, toimiva kokonaisuus ja moderni tekniikka," selvittää tuotekehityksestä vastaava Skoda Auton hallituksen jäsen Christian Strube.

"Skoda Connectin ansiosta Octavialla matkustavat voivat aina olla verkossa. Vahvuuksiin lukeutuu myös moottorivalikoima."

Auto Motor und Sport -lehti on järjestänyt parhaiden autojen lukijaäänestyksen jo 42 kertaa. 

Julkaistu: 28.1.2018