Tuulilasi

Skoda tuo Asuntomessuille Suomessa ennen näkemättömiä uutuuksia


Skoda tuo Kouvolan Asuntomessuille 12.7.–11.8.2019 esimerkiksi Suomessa ensi kertaa nähtävän uudistuneen Superb-malliston, Škodan sähköisen tulevaisuuden avaavan ladattavan Superb iV Plug in -hybridin, Superbin maastohenkisen Scout-malliversion sekä katumaasturimalliston uusimman tulokkaan Kamiqin.
Kuvat Skoda

Mukana ovat myös Octavia G-TEC -kaasuhybridi, uusi perheautokokoluokan Scala, Karoqin uusina malliversioina urheilullinen SportLine ja maastoon menevä Scout sekä sporttinen Kodiaq RS. Koeajettavissa Asuntomessuilla on koko Škoda-malliston lähes kaikki uusimmat malliversiot.

”Yhteistyö Škodan kanssa mahdollistaa sen, että voimme tänä vuonna tarjota messukävijöille uuden näkökulman ympäristöystävällisempään liikkumiseen. Uskomme, että esimerkiksi Škodan kaasuautot herättävät paljon kiinnostusta”, projektipäällikkö Ari Virta Suomen Asuntomessuilta kertoo.

Uusia elämyksiä ja koeajoja

Virta korostaa, että Asuntomessuihin liittyy vahvasti haaveilu unelmien talosta ja sisustuksesta sekä omasta pihasta ja autosta. Asuntomessuilta haetaan inspiraatio tulevaisuuden unelmille.

”Škodan kaltaisen innovatiivisen toimijan kanssa pystymme näyttämään, millaisia monipuolisia vaihtoehtoja tulevaisuuden autoilussa on tarjolla. Lisäksi tarjolla on elämyksiä koko perheelle – aikuisille koeajojen ja perheen pienimmille potkuautoradan muodossa”, Virta toteaa.

Yhteistyö Asuntomessujen kanssa tuo Škodan kesään raikkaan tuulahduksen.

”Yhteistyö on meille hieno tilaisuus, sillä pääsemme esittelemään messuvieraille koko laajan malliston, myös koeajojen merkeissä. On ainutlaatuista, että olemme saaneet valmistajalta esiteltäväksi myös malleja jo ennen virallista lanseerausta. Esittelemme Škoda-osastolla koko käyttövoimakirjon, kun paikalla on vaihtoehtoja jokaiselle – ympäristöystävällinen biokaasu ja sähköä hyödyntävä hybridi sekä tieliikenteen yleisimmät, nykyään yhä vähäpäästöisemmät käyttövoimat, bensiini ja diesel”, toteaa Škodaa maahantuovan Helkama-Auto Oy:n toimitusjohtaja Maija Koskela.

Julkaistu: 2.7.2019