Tuulilasi

Skoda jatkaa sinnikkäästi MM-jääkiekon sponsorina

Skoda jatkaa sinnikkäästi MM-jääkiekon sponsorina
Jo 26. kerran Skoda sponsoroi kansainvälisen jääkiekkoliiton (IIHF) järjestämiä jääkiekon maailmanmestaruuskisoja.
Kuvat
Julkaistu: 5.5.2018

Tänä vuonna kisat pidetään ensimmäistä kertaa Tanskassa (4.‒20. toukokuuta 2018). Virallisena pääsponsorina ja autoyhteistyökumppanina Skoda on toimittanut Tanskaan kisaorganisaation käyttöön 50 autoa.

Vuodesta 1992 alkaen Skoda-automalleilla on ajettu jääkiekon MM-kisojen yhteydessä yli kuusi miljoonaa kilometriä. Lisäksi Skoda on näyttävästi esillä tämän vuoden MM-kisoissa Kööpenhaminassa ja Herningissä tarjoamalla kisavieraille erilaisia, kiinnostavia oheistapahtumatilaisuuksia. Mielenkiintoisia lisätietoja, taustajuttuja sekä kuvia ja videoita jääkiekon MM-kisoista on tarjolla Skoda Magazine -sivustolla.

"Sitoutumisellamme kansainvälisen jääkiekkoliiton järjestämiin jääkiekon MM-kisoihin on pitkät perinteet, ja kisat ovat sponsorointimme tukipilari," toteaa myynnistä ja markkinoinnista vastaava Skoda Auton hallituksen jäsen Alain Favey.

"Jääkiekko on suosituin urheilulaji kotimaassamme ja erittäin suosittu monissa meille tärkeissä maissa. Edellisiä, vuoden 2017 MM-kisoja seurasi TV:n välityksellä yhteensä yli miljardi ihmistä. Kisojen sponsoroinnilla olemme selvästi lisänneet brändimme kansainvälistä tunnettavuutta.”

Peräti 25 vuoden mittaisella MM-kisojen sponsoroinnilla Skoda on päässyt Guinnessin ennätysten kirjaan. Viime vuonna Skoda solmi sponsorointisopimuksen jatkamisesta vuoteen 2021 saakka.

Kommentoi »