Sipe Santapukki suhteestaan Minna Kauppiin: ”Emme ota paineita!”
Puheenaiheet
Sipe Santapukki suhteestaan Minna Kauppiin: ”Emme ota paineita!”
Apulanta-muusikko Sipe Santapukki aloitti avovaimonsa vanavedessä suunnistuksen.
Julkaistu 18.7.2015
Apu

Apulanta-muusikko Sipe Santapukilla on kesäisin vain hyvin vähän yhteistä parisuhdeaikaa avovaimonsa suunnistaja Minna Kaupin kanssa. Sipen mukaan erillään olo pitää kuitenkin suhteen virkeänä.

– Rouva ei valita siitä, että olen paljon keikoilla. Hänellä on myös paljon omia menoja, ja hän on koko ajan maajoukkueen kanssa leireilemässä jossain.

– Kotona menee oikein hyvin, vaikkemme ehdi paljon nähdäkään. Sitten kun näemme, vietämme laatuaikaa toistemme seurassa. Emme ota paineita suhteestamme, Sipe kertoi Apulannan ja Veikkauksen sanoituskilpailun julkistamistilaisuudessa SuomiAreenalla Porissa.

Sipen ja Apulannan kesä on työntäyteinen, sillä yhtye saattaa heittää kuusikin keikkaa viikossa. Muusikko ei voisi kuitenkaan kuvitella olevansa tekemättä töitä ja lepäävänsä vain laakereillaan.

– Keikkailu tekee kesän! Pidimme jokunen kesä sitten välivuoden, jolloin emme tehneet mitään. Ajattelin, että pääsen mökkeilemään ja veneilemään, mutten osannutkaan tehdä mitään. Pyörin vain toimettomana ja puolimasentuneena ympäriinsä. Nyt on ollut mukavaa, kun on ollut niin paljon keikkaa.

Keikkailun ohella Sipen kesä on kulunut suunnistusharrastuksen parissa. Muusikko on aloittanut lajin puolisonsa vanavedessä.

– Olen saanut kotoa opastusta, mutten vetoapua. Suunnistus on rehellisten ihmisten hommaa, eikä siinä juosta toisten perässä. Viime viikolla saavutin elämäni ensimmäisen palkintopallisijoituksen, kun juoksin 300:n osallistujan joukosta hopealle Lahden iltarasteilla. Tällä viikolla en tosin löytänyt yhtään rastia, Sipe nauroi.  

Kommentoi »