Apu

Sipe Santapukki kaarsi synnytykseen bändibussilla: "Saavuin keikan jälkeen takahuoneeseen, sillä sekunnilla puhelin soi – Se oli ihan kuin elokuvista"

Sipe Santapukki kaarsi synnytykseen bändibussilla: "Saavuin keikan jälkeen takahuoneeseen, sillä sekunnilla puhelin soi – Se oli ihan kuin elokuvista"
Sipe ja puoliso Minna Kauppi viettivät sairaalassa viikon uuden tulokkaan kanssa. – Sanoin kätilölle, että en muistanutkaan vauvojen olevan näin pieniä. Kätilö vastasi, että eivät ne yleensä olekaan, Sipe kertoo.
Julkaistu: 3.9.2020

Muusikko Sipe Santapukki sai elokuun puolessavälissä perheenlisäystä, kun maailmaan syntyi puoliso Minna Kaupin kanssa pieni tyttövauva.

– Lapsen saaminen on hienointa mitä on, reilun kahden viikon ikäisen lapsen tuore isä hehkutti The Voice of Finlandin pressitilaisuudessa.

Santapukki kertoi vauvan syntyneen hieman etuajassa. Pariskunta vietti sairaalassa viikon uuden tulokkaan kanssa.

– Sanoin kätilölle, että en muistanutkaan vauvojen olevan näin pieniä. Kätilö vastasi, että eivät ne yleensä olekaan.

Santapukin saapuminen lahtelaiseen sairaalaan kävi tyylikkäästi.

– Olimme Apulannan kanssa keikalla Seinäjoella. Kun keikka oli soitettu ja saavuimme takahuoneeseen, sillä sekunnilla puhelin soi. Se oli ihan kuin elokuvista, olo oli hyvin epätodellinen.

Viiden tunnin ajomatkan aikana Santapukki istui kuin tulisilla hiilillä.

– Mutta olihan se komeaa saapua keikkabussilla synnärillä. Sitä kätilötkin sanoivat, että komeasti täräytetty pihaan. Oli se ikimuistoinen viikonloppu ja keikka. Se jää mieleen.

Santapukki kertoi perheen esikoispojan, kolmevuotiaan Ukon ottaneen pikkusiskon hyvin vastaan.

– Hän on jo tosi huolehtivainen.

Nimikin pikkuiselle on aika lailla päätetty.

– Nimiäiset pidetään, kun aika on.

Kommentoi »