Apu

Shirly Karvinen sairastui Miss Universum -kilpailussa


Suomea Miss Universum -kisoissa edustava Shirly Karvinen on sairastunut ja joutui jättämään väliin Filippiinien presidentin tapaamisen.
Kuvat Jay Directo

Shirly Karvinen joutui jäämään pois tänään järjestetyltä Filippiinien presidentti Rodrigo Duterten vastaanotolta Malacanangin palatsissa vatsataudin takia. Miss Suomi alkoi voida huonosti eilen kävelyharjoituksissa, kertoo Miss Suomen manageri Sunneva Kantola. Lääkäri määräsi missin lepäämään. Shirly Karvinen ei päässyt sunnuntai-iltana filippiiniläisruokia esitelleeseen illallistapahtumaan Sofitel-hotelliin.

- Tosi harmillista. Kukaan ei toivoisi tällaista tapahtuvan. Pidetään peukkuja, että Shirly paranee nopeasti. Häntä harmittaa hirveästi, koska hän on odottanut esiintymisiä kovasti, Kantola sanoo.

Shirly Karvisen lisäksi myös Miss Sveitsi joutui huonelepoon. Viikon aikana jo usea ehdokas on ollut huonossa kunnossa.

- Siellä kiertää vatsatauti, Kantola kertoo.

Kantola toivoo, että Shirly toipuu tunnin päästä alkavaan Women on the Move -muotinäytökseen naisten oikeuksien puolesta. Tilaisuudessa missit esittävät kotimaastaan tuomansa lahjan. Kantolan mukaan Shirlyn lahja on Marimekkoa. Parhaat lahjoista huutokaupataan hyväntekeväisyyteen.

Kirsi Crowley

Manila

Julkaistu: 23.1.2017