Apu

Selviytyjien Virpi Kätkä: Ruokamyrkytys sai hiukset irtoamaan tuppoina

Selviytyjien Virpi Kätkä: Ruokamyrkytys sai hiukset irtoamaan tuppoina
Laulaja Virpi Kätkä laittoi elämänsä uusiksi Filippiineillä. Nyt voisi olla aika myös rakkaudelle.
Kuvat Jaakko Jaskari

Laulaja Virpi Kätkä täyttää tänä vuonna 50 vuotta, ja aikoo merkkipäivänsä kunniaksi järjestää huhtikuussa isot juhlat. Puolivuosisataa tuntuu hänestä todella hyvältä.

- Minulla on kerrankin kaikki hyvin elämässä. Olemme nyt Tauskinkin kanssa hyvissä välissä vuosien riitelyn jälkeen. Olen siitä lasten puolesta onnellinen, Kätkä hehkutti Selviytyjät-sarjan tiedotustilaisuudessa.

Viidakkoseikkailuaan varten laulaja aloitti ensimmäistä kertaa urheilun aikuisiällään.

- Siitä minulle jäi päälle urheiluinnostus ja olen käynyt kolme kertaa päivässä lenkillä. Tein reissun jälkeen elämäntapamuutoksen, joten olen nyt elämäni kunnossa.

Aika Filippiineillä ei sujunut laulajan osalta helposti.

- Sain saarella pahan ruokamyrkytyksen, joten laihduin paljon. Se kesti kaksi viikkoa, enkä saanut edes vettä pysymään sisällä. Tulehdusarvoni olivat korkealla ja sairauden johdosta tukkani irtosi tuppoina kahden kuukauden ajan, joten nämä eivät ole omat hiukseni, Kätkä sanoi.

Kuvausten aikana eristyksissä ulkomaailmasta oli myös aikaa miettiä.

- Päätin siellä monia asioita. Yksi niistä oli, että alan tehdä vapaaehtoistyötä. Nyt teen kaksi kertaa viikossa töitä ylijäämäruoan jakelun parissa, lisäksi olen käynyt SOS-lapsikylän koulutuksen. Tämä reissu oli aivan mullistava.

Uusi rakkauskin saisi elämään astua.

- Otin ohjelman vuoksi irtioton lapsista ensimmäisen kerran elämässäni, he ovat nyt 11- ja 13-vuotiaat. Olen tottunut heitä passaamaan, mutta tuon ikäisillä alkaa jo olla omat jutut. Kun ei ole enää lapsia hoidettavana, haluaisin jotain passata. En tahdo elää yksin.

Netin kautta Kätkää on miesten turha lähestyä.

- En vastaa edes puhelimeen! Tykkään tavata kasvotusten, vaikka keikoilla - niin kuin ennen vanhaan.

Julkaistu: 23.1.2019
Kommentoi »