Tuulilasi

Seat esitteli Leon Cupra R ST:n

Seat esitteli Leon Cupra R ST:n
Vaikka Seatin uusi brändi Cupra onkin huomion keskipisteenä, myös Seatilla on Geneven autonäyttelyssä esiteltävää. Kuten uusi Leon Cupra R ST.
Kuvat Seat

Leonissa on 300 hevosvoimainen 2,0 TSI -bensiinimoottori, 4Drive-nelivetojärjestelmä ja DSG-automaattivaihteisto.

Leon Cupra R ST:ssä on Magnetic Grey -maalaus sekä kuparinväriset logot ja tunnukset. Niitä käytetään yksinoikeudella 19 tuuman vanteissa. Vanteet ja Bembro-jarrut kruunataan Michelin Pilot Sport Cup 2 -renkailla. Myös uudenlaisilla sivusuuntaisilla ilmanottoaukoilla korostettu etupuskuri on saanut kuparinvärisen pintakäsittelyn.

Hiilikuitua näkyy keulassa, peilien koteloissa, uudessa takaspoilerissa, sivuhelmoissa ja takadiffuusorissa. Diffuusoria reunustavat molemmin puolin tehokkaat tuplapakoputket.

Etuovien alumiinisissa kynnyslistoissa on Cupra R ST logot. Cupra R -teksti on kaiverrettu myös keskikonsoliin. Kupariset yksityiskohdat näkyvät myös sisäpuolella ilmastointisuuttimissa ja keskikonsolissa, ohjauspyörän Seat-logossa sekä Alcantaralla verhoiltujen urheiluistuinten ja ohjauspyörän ompeleissa. Mittaristona on Seat Digital Cockpit -digitaalinen mittaristo.

Seat Leon Cupra R ST viimeistellään käsityönä ja sen tuotanto alkaa joulukuussa 2018.

Julkaistu: 7.3.2018
Kommentoi »