Tuulilasi

Seat Aronalle muotoilupalkintoSeat Aronalle muotoilupalkinto

Uusi Seat Arona on palkittu tuotemuotoilun 2018 Red Dot Best Product Design -palkinnolla. Ulkoasu, sisustus ja monipuoliset personointivaihtoehdot olivat avainasemassa, kun SEAT Arona palkittiin Red Dot 2018 -tuotemuotoilupalkinnolla.
Kuvat Seat

Muotoilun laadusta ja innovaatioista tunnustusta jakava Red Dot Award on vuodesta 1954 ollut yksi maailman arvostetuimmista teollisen muotoilun kilpailuista. Tuotemuotoilu on sen tärkein kategoria, jonka tuomaristossa on 40 asiantuntijaa eri puolilta maailmaa. Tuomarit eivät saa työskennellä teollisuusyrityksissä, eivätkä he voi osallistua äänestyksiin tuotteista, joihin heillä on sidoksia. Tällä säännöllä vältetään eturistiriidat ja taataan tasapuolisuus ja puolueettomuus.

”Olemme erittäin ilahtuneita saadessamme Seat Aronalle yhden arvostetuimmista muotoilupalkinnoista. Halusimme luoda omanlaisensa SUV-mallin, joka sopii päivittäiseen käyttöön ja kaupunkiviidakkoon. Arona on esimerkki raikkaasta, nuorekkaasta, toiminnallisesta, jännittävästä ja mukavasta muotoilusta”, sanoo Seatin muotoilujohtaja Alejandro Mesonero-Romanos.

Reilun kolmen kuukauden aikana Seat on toimittanut jo 25 000 uutta crossover-mallia asiakkailleen. Vuoden loppuun mennessä Seat julkistaa vielä Arona TGI:n, joka on maailman ensimmäinen maakaasukäyttöinen SUV-malli.

Julkaistu: 16.4.2018