Sari Havas: Harjoittelin Tinderiä pitkään
Puheenaiheet
Sari Havas: Harjoittelin Tinderiä pitkään
Sari Havas kannustaa keski-ikäisiä sinkkuja etsimään uutta kumppania ennakkoluulottomasti.
Julkaistu 11.5.2018
Apu

Sari Havas löysi miesystävänsä Riston deittailusovellus Tinderistä, ja hän kannustaakin keski-ikäisiä etsimään uutta kumppania eri tavoin. Baareissa hän ei itse ole jaksanut notkua enää aikoihin.

– Harjoittelin Tinderiä pitkään. Huomasin, että kannattaa tavata kiinnostava ihminen nopeasti kahvilla. Lounas on liian pitkä aika, jos toinen paljastuukin tylsimykseksi! Havas nauraa.

Riston näyttelijä kutsui kahvilaan teelle, ja tapaaminen hujahti kuin siivillä. Koska Havas oli juuri lähdössä Ranskaan, pariskunta tapaili Suomessa tiiviiseen tahtiin – ja kolmansilla treffeillä edustettiin jo Sarin sisaren syntymäpäivillä yhdessä.

– Risto tuli luokseni Ranskaan, ja meillä oli mainio tutustumisjakso. Hyvin lyhyessä ajassa elimme jo saman katon alla. Vaikka alussa lämpesin Ristolle kyllä hitaasti: kaksi kuukautta hän laittoi Tinderissä tapaamispyyntöä!

Kaunis näyttelijä sanoo, ettei hän arkaillut laittaa treffipalveluun ilmoitusta omalla valokuvallaan ja nimellään. ”Hölmöt yhteydenotot” hän on julkisuudenhenkilönä tottunut unohtamaan hetkessä.

– Jokainen paljastaa itsestään Tinderissä juuri sen verran kuin haluaa. Jos paljastaa vähän enemmän, voi saada vähän syvempää vastakaikua. En olisi huolissani sovelluksen pinnallisuudesta: paljastuuhan se nopeasti, jos toinen haluaa vain seksiä, Havas pohtii.

Kommentoi »