Samu Haber: "Odotan, että pääsen juoksemaan alasti järveen!"
Puheenaiheet
Samu Haber: "Odotan, että pääsen juoksemaan alasti järveen!"
Samu Haberilla on edessään helpoin kesä vuosikausiin.

Sunrise Avenuen keulahahmo Samu Haber nauttii ensimmäisestä kiireettömästä kesästä pitkiin aikoihin. Tavallisesti laulajan suvet ovat kuluneet Keski-Euroopan keikkalavoja kolutessa tai The Voice of Germany -musiikkiohjelmaa kuvatessa.

– Minulla ei ole koskaan ollut näin helppoa kesää. Tänä vuonna luvassa ei ole enää uusia tv-ohjelmia tai levyntekoa. Keikkailen viikonloppuisin, mutta arkisin en yhtään tiedä, mitä tekisin. Jos haluan vaikka avata viinipullon keikan jälkeen, voin kerrankin tehdä sen, Samu iloitsi Helsinki-päivänä järjestetyssä Radio Aallon konsertissa.

Vaikka Samu välttää tekemästä liikaa suunnitelmia, on hänellä kuitenkin jo muutama pakollinen kesäaktiviteetti mielessään.

– Aion urheilla ja katsoa paljon futista. Kesätapahtumista käyn ainakin Flow- ja Weekend-festivaaleilla, sillä haluan nähdä, mitä isot maailmantähdet tekevät lavalla. Lisäksi minun täytyy päästä mökkeilemään ja juoksemaan järveen alasti, Samu nauroi.

Vaikka Samu iloitseekin pitkistä vapaistaan, ei hän kuitenkaan vaihtaisi työtään mihinkään. Laulaja tietää olevansa etuoikeutettu päästessään kiertämään ympäri maailmaa.

– Olemme superonnekkaita, että saamme reissata Keski-Euroopassa ja muualla maailmassa. Viime viikolla kävimme juuri Romaniassa, ja sielläkin oli tosi makea meininki. Aina kaikki ei tosin mene Itä-Euroopassa niin kuin on suunnitellut. Joskus olen lentänyt pää edellä alas lavalta ja toisinaan meiltä on puuttunut lavalta puolet soittimista.

Teksti: Johanna Yrjölä

1 kommentti