Apu

Samu Haber: Kaikki päihteet ovat pahaksi ihmiselle

Samu Haber: Kaikki päihteet ovat pahaksi ihmiselle
Sunrise Avenue -yhtyeen laulaja häpeää ja harmittelee käytöstään.

Muusikko Samu Haber, 43, on ollut viime aikoina otsikoissa huumekohun vuoksi. Sunrise Avenuen nokkamies on myöntänyt käyttäneensä viime heinäkuussa kokaiinia.

– Kaikenlaiset kompastelut kuuluvat elämään, mutta häpeän käytöstäni ja pyydän käytöstäni anteeksi. Aikani pidin kotona päätä kaakelia vasten suihkussa, sillä otti päähän niin kovasti. Onneksi elämä jatkuu, vaikka nyt harmittaakin mennä kauppaan ja raitiovaunuun, Haber mietti Haloo Helsinki -musikaalin ensi-illassa.

Hän tähdensi, että tietää itse tarkkaan mitä on tehnyt ja mitä ei.

– Pystyn sen kanssa elämään, mutta en suosittele tuollaista kenellekään. Kaikki päihteet ovat pahaksi ihmiselle ja osa niistä on laittomia. Kannattaa käyttää järkeä. Jos on itse tyhmä, saa samanlaista palautetta universumilta kuin tyhmät saa. Toisaalta olen saanut paljon kaikkea hyvää, olen myynyt stadikoita ja ollut kivoissa tv-proggiksissa. Olisin urpo, jos tästä pillittäisin.

Hän kiitteli hyviä välejään bändiinsä ja perheeseensä.

– Ei kukaan minulle hymypoikapatsaita ole antanut, mutta kaikki elävät mukana. Asia ei ole vitsi, mutta elämä jatkuu kuten kaikki näkevät.

Kesällä Sunrise Avenue konsertoi viimeiset keikkansa, syksyllä Haber julkaisee elämäkertansa.

– Fokus on ensi kesässä, koska seitsemän keikan sijaan niitä onkin 19. Myimme niitä enemmän kuin ikinä uskalsimme unelmoida. Siitä tässä on helppo olla kiitollinen.

Julkaistu: 10.2.2020
Kommentoi »