Sami Hedberg, Jaajo Linnonmaa ja Aku Hirviniemi yhdessä valkokankaalle
Puheenaiheet
Sami Hedberg, Jaajo Linnonmaa ja Aku Hirviniemi yhdessä valkokankaalle
Sami Hedberg, Jaajo Linnonmaa ja Aku Hirviniemi näyttelevät Luokkakokous-elokuvan pääroolit. Elokuva tulee ensi-iltaan 2015.
Julkaistu 16.4.2014
Apu

Luokkakokous-elokuva kuvataan tänä kesänä Naantalissa. Se saa ensi-iltansa alkuvuonna 2015.

Elokuva kertoo kolmesta miehestä, jotka matkustavat yhdessä takaisin yhteiseen kotikaupunkiinsa osallistuakseen lukionsa luokkajuhlaan. Matkalle lähdetään rohkein mielin hengähtämään, kauas omista ongelmista, perheestä ja parisuhteista. Lapsuudenkavereiden tavoitteena on viikonlopun mittainen vapaus ja hurvittelu, mutta keski-iän kynnyksellä kaikki se mikä ennen oli helppoa, onkin tänään aivan jotain muuta.

Elokuvan julisteessa Sami Hedberg, Jaajo Linnonmaa ja Aku Hirviniemi poseeravat 6. ja 7. luokan luokkakuvissaan. Sami, Jaajo ja Aki ovat tunnustetusti hauskoja miehiä, mutta millaisia koululaisia he olivat?

- Koska jääkiekkoilijat saivat kaikki tytöt, minun piti keksiä jotakin muuta, Aku Hirviniemi arvelee hauskuutensa salaisuudeksi.

Jaajo Linnonmaa kävi peruskoulun Kulosaaressa. Jääkiekkoa pelannut Jaajo kuvailee olleensa villi tapaus lapsena.

- Puhuin itseni Etu-Töölön lukioon, sillä siellä oli eniten paisteja, ensimmäisen elokuvaroolin Luokkakokouksessa tekevä Jaajo sanoo.

Sami Hedberg oli ylä-asteen loppuun asti ujo poika.

- Olen jälkeenpäin miettinyt kovasti ujouttani. Olin perhepiirissä vilkas ja sosiaalinen, mutta muualla tuppisuu. Ehkä keräsin itsetuntoa vielä sen teini-iän. Lukiossa alkoi läppä lentää.

Hedberg haki kerran Teatterikorkeakouluun, mutta ei päässyt.

- Päätin, että haen sinne vain kerran. Kieltävän vastauksen saatua ajattelin, että teen joka tapauksessa töitä esiintyjänä, maan suosituimpiin stand up -koomikoihin kuuluva Hedberg totesi.

Kommentoi »