Apu

Saija Tuupanen ja Sami Hedberg valloittavat estradeja yhdessä: "Viimeisen keikan jälkeen saattaa tulla kyynel"

Saija Tuupanen ja Sami Hedberg valloittavat estradeja yhdessä: "Viimeisen keikan jälkeen saattaa tulla kyynel"
Ensimmäistä kertaa yhdessä esiintyneeltä pariskunnalta oli pyydelty yhteisesiintymisiä etenkin sen jälkeen, kun Hedberg hurmasi äänellään suomalaiset Masked Singer Suomen edellisellä kaudella.
Julkaistu: 22.12.2020

Laulaja Saija Tuupanen esiintyi ensimmäistä kertaa yhdessä puolisonsa Sami Hedbergin kanssa Kummien hyväntekeväisyyskonsertissa. Pariskunnalta oli pyydelty yhteisesiintymisiä etenkin sen jälkeen, kun Hedberg hurmasi äänellään suomalaiset Masked Singer Suomen edellisellä kaudella.

– Harjoittelimme kotona peilin edessä, yhteistyö sujui hyvin. Olen laulanut paljon muiden kanssa ja meillä löytyi heti yhteinen sävel. Ei ole itsestäänselvää, että äänet vaikkapa soivat yhteen, Tuupanen kertoi.

Pariskuntaa on pyydetty paljon laulamaan yhdessä.

– Ajatus ei ole jatkossakaan pois suljettu ja olemme sitä paljon pyöritelleet. Nyt oli luonteva hetki etenkin näin hyvän asian puolesta.

Ensin on aika rauhoittua jouluun.

– Kun viimeinen striimikeikka on laulettu, saattaa olla, että muutama kyynelkin tulee. Tämä on ollut äärimmäisen erikoinen vuosi ja koskettanut niin valtavasti kaikkia ihmisiä. Toivottavasti tilanne helpottuu.

Keväälle Tuupaselle on buukattu tiivis keikkarupeama.

– Lisäksi teen pääroolin Jyväskylän lähellä Ränssin kesäteatterissa. Mutta katsotaan mitä tapahtuu, eniten voimia tässä vie epätietoisuus.

Kummit Live: Joulumielelle -konsertin uusinnat perjantaina 25.12. MTV3 ja 26.12. AVA

Kommentoi »