Salkkarit-näyttelijä Irina Vartia erostaan: Polut risteävät ja uusia syntyy
Kulttuuri
Salkkarit-näyttelijä Irina Vartia erostaan: Polut risteävät ja uusia syntyy
Irina Vartia on tuttu Salatut elämät -sarjan Monica Mustavaarana.
22.1.2018
 |
Apu

Salatut elämät -näyttelijä Irina Vartia kommentoi Instagramissa eroaan. Apu kertoi ensimmäisenä erosta 11. tammikuuta. Lue koko juttu täältä.

Vartia julkaisi eilen (21.1.) Instagramissa päivityksen, jossa hän kommentoi avioeroa kauniisti:

Kesän korvalla totesimme, että emme halunneet enää omistaa; taloamme, tavaroitamme, tai edes toisiamme. Rakkaus ei lopu, vaikka sen muoto muuttuu. Polut risteävät ja uusia syntyy. Hyeenat räksyttää, mutta me ei välitetä muiden draamoista. Me ollaan Me, yhdessä tai erikseen, silti Ystävinä ikuisesti. Kiitos hienosta yhteisestä matkasta, joka jatkuu minne tuulet ikinä viekin. Rauhaa&Rakkautta kaikille, t. 2 kulkuria

Vartia kertoi hiljattain Avun haastattelussa (2/2018), että hän ei pahemmin avaudu asioistaan julkisuudessa:

– Olen muuttunut entistä enemmän simpukaksi. Tahdon suojella läheisiäni, jotka eivät halua olla julkisuudessa. Somessa avaan kyllä ajatusmaailmaani, mutta muuten olen aika hiljainen, hän sanoi.

Vartia näyttelee Salatuissa elämissä Monica Mustavaaraa. Hän sanoo olevansa Monican lailla urakeskeinen. Hän suhtautuu tekemisiinsä intohimoisesti ja tekee kaikkensa saavuttaakseen päämääränsä.

– Kääntöpuolena tulee pakkomielteisyys. Jään helposti kiinni juttuihin, ja minun on vaikea hyväksyä, ettei kaikki mene toivotulla tavalla. Olen myös itkuherkkä. Kaverini totesi juuri, että itken viisi kertaa päivässä.

Lue myös:

1 kommentti