Salkkareiden Konsta Hietanen on viiden lapsen isä ja entinen ammattijalkapalloilija: "Jätkät syövät jo kaikki isompia annoksia kuin minä"
Puheenaiheet
Salkkareiden Konsta Hietanen on viiden lapsen isä ja entinen ammattijalkapalloilija: "Jätkät syövät jo kaikki isompia annoksia kuin minä"
Konstan mielestä kaikki muu turha menettää merkityksensä, kun miettii, millä elättää perheensä. Luovan alan epäsäännöllisyys on toisinaan stressaavaa näyttelijälle, joka elättää perheensä keikkatöillä. Toiveuusinta.
Julkaistu 22.9.2020
Apu

Poika ja ilves -elokuvasta ja Tenavatähti-ohjelmasta tuttu Konsta Hietanen, 35, tuli mukaan Salatut elämät -sarjaan uutena näyttelijänä.

Aikaisemmin ammattilaisjalkapalloilijana ja muusikkona perheensä elättänyt Konsta on siviilissä suurperheen isä.

– Pojat ovat 12-, 9,- 5,- ja kolmevuotiaita. Tytär täyttää kohta kaksi. Viimeisimmät vuodet ovat olleet aika hulluja. Perheemme kulkee minibussilla, koska emme mahdu tavalliseen autoon, Konsta kertoi Salatut elämät -sarjan 21-vuotissyntymäpäivillä.

– En koskaan ajatellut olevani joskus aikuisena suurperheen isä, mutta tiesin kyllä, että meille tulee useampi lapsi kuin yksi tai kaksi. Aina kun olemme jossain, molemmat meistä vaimon kanssa haluavat vauvan syliin. Joku outo meissä piilee, että pidämme lapsista, Konsta kertoi Salatut elämät -sarjan 21-vuotissyntymäpäivillä.

Jari Litmanen ja Konsta Hietanen pelasivat FC Lahden paidassa elokuussa 2009 Eurooppa-liigan karsinnoissa belgialaista Club Bruggea vastaan.

Luovan alan epäsäännöllisyys stressaa

Keikkatöillä perheensä elättävä näyttelijä kertoi luovan alan epäsäännöllisyyden olevan toisinaan stressaavaa.

– Silloin kun miettii millä elättää perheensä, kaikki muu turha menettää merkitystään. Tärkeintä on saada leivät ja vaipat pöytään.

Ruokaa Hietasen perheellä kuluu paljon.

– On meillä isot kattilat ja iso talokin. Jätkät syövät jo kaikki isompia annoksia kuin minä. Nyt luulen, että homma alkaa olla paketissa ja lapsiluku täynnä.

Konsta tuli suomalaisille tutuksi vuonna 1998 ensi-iltansa saaneen Poika ja ilves -elokuvan pääosan esittäjänä.

Konsta kuvailee olevansa tiukka kasvattaja, mutta osallistuva isä.

– Puuhailemme paljon yhdessä lasten kanssa. Meillä on kotona paljon soittimia, koska siellä on myös bändikämppäni. Olen iloinen, että olen tehnyt lapset nuorena, sillä on riittänyt energiaa touhuamiseen. Ja olen myös halunnut olla iso osa lasten elämää. Silloin lapsiin saa hyvän suhteen ja heitä oppii tuntemaan, vaikka lapsia useampia onkin.

Parisuhdetta Hietaset vaalivat ruuhkavuosista huolimatta.

– Siinä olemme aika hyvin onnistuneetkin. Aina kun saa vapaaillan, ymmärtää miten tärkeää niitä järjestää. Kahdenkeskiselle ajalle pitää antaa arvoa tämän kaiken keskellä.

Päivitetty 22.9. – Julkaistu 28.1.2020

Kommentoi »