Apu

Salkkareiden uusi Rantabaari – Johanna Puhakka hämmentyi seksikohtauksissa

Salkkareiden uusi Rantabaari – Johanna Puhakka hämmentyi seksikohtauksissa
Salkkaritähdet Johanna Puhakka ja Sofia Arasola rikkovat rajoja uutuussarjassa. Seksikohtaukset ja extreme-temput kuumottivat kuvauksissa.

Salkkareiden ex-Alissa Johanna Puhakka vilauttaa käsivartensa sisäpuolta. Mustelmat ovat hurjia ja isoja: hän on kiitänyt Rantabaarin kuvauksissa moottoripyörillä ja vesiskoottereilla.

Salkkareiden Lola eli Sofia Arasola kertoo, että sarjan seksikohtaukset eivät harjoittelusta huolimatta tunnu luontevilta.

– Tilanne on aina kuumottava ja kuvauksissa on omat haasteensa. On tärkeää, että kumpikin näyttelijä tietää mitä seuraavaksi tapahtuu, minne käsi menee ja koska suudellaan, Sofia Arasola sanoo.

Naiset tiesivät etukäteen, että sarja tulisi olemaan villi ja rohkea. Siinä on piirteitä Love Islandista.

– Se on nuorten ihmisten elämää, vaikka eihän se luonnolliselta tunnu, kun ympärillä on kaksikymmentä ihmistä ja itse on alusvaatteissa. Ja vaikka olisit tehnyt saman ihmisen kanssa saman muhinointikohtauksen viisikymmentä kertaa, se jännittää joka kerta. Tärkeintä on, että setissä on turvallinen ja luottavainen fiilis, Johanna Puhakka sanoo.

Päämääränä Salkkareiden katsojaluvut

Rantabaari on uusi sarja Salatut elämät -tekijöitä. Puhakka ja Arasola ovat päätähdet. Sarjalle halutaan sama suosio kuin Salkkareille. Vaatimus sadoista tuhansista katsojista on valtava.

Suhdekiemuroita, bailausta, irtosuhteita ja morkkista sisältävä Rantabaari esittää nuorten aikuisten elämää sellaisena kuin se on, tosin korostetummin ja rohkeammin.

– Vastaavaa ei ole Suomessa tehty, ja ihan kunnon jännitystäkin on luvassa, näyttelijät lupaavat.

Uusia suhteita ja irtosuhteita luvassa.

Useiden kohtausta kuvaaminen on ollut näyttelijöille oikeasti jännittävää.

– Takaa-ajot ja fyysiset kohtaukset ovat olleet haastavia. Sarjassa nähdään myös tappelemista ja väkivaltaa, syksyllä selviää miksi ja kenen kanssa. Tulossa on hurjia juttuja.

Rankka kesä

Salkkareissa näytteleminen on räjäyttänyt Puhakan ja Arasolan suosion, ja sometilit pullistelevat seuraajia. Lisää on tulossa, sillä he ovat Rantabaarin ne tähdet, joiden varaan menestys paljolti lasketaan.

– Tämä on ollut elämämme rankin kesä, naiset sanovat.

Kesän aikana purkitetaan sata jaksoa ja kuvaukset kestävät usein 12 tuntia.

Sarjaa alkaa syksyllä Subilla, ja sitä esitetään kolme jaksoa viikossa.

Lue lisää uudesta Avusta numero 33/2019.

Julkaistu: 8.8.2019
1 kommentti