Apu

Salatut elämät jättänyt Ilona Chevakova urakoi Netflix-sarjaa ja teatteria: Loppuunpalaminen vauhditti päätöstä jättää Salkkarit

Salatut elämät jättänyt Ilona Chevakova urakoi Netflix-sarjaa ja teatteria: Loppuunpalaminen vauhditti päätöstä jättää Salkkarit
Liian kiivas työtahti sai näyttelijän hellittämään aikataulujaan. Salatut elämät -sarjan lisäksi Chevakova teki kansainvälistä tv-sarjaa Netflixille.
Julkaistu: 10.7.2021

Näyttelijä Ilona Chevakova jätti keväällä Salatut elämät -sarjan.

– Tein alkuvuodesta ulkomailla kansainvälistä tv-sarjaa Netflixille, mutta en voi kertoa siitä vielä enempää. Se oli mieletön juttu, vaikka meidän pitikin tehdä koronatesti joka kolmas päivä, Chevakova kertoi Lunastajat-elokuvan tiedotustilaisuudessa.

Yksi syy suosikkisarjasta poistumiseen oli ylikuormitus.

– Hahmoni ei kuollut, joten koskaan ei tiedä mitä tapahtuu. Mutta tällä hetkellä on aika tehdä muuta. Salkkariaikoina elämäni oli todella hektistä, koska sitä kuvataan niin intensiivisesti. Lisäksi tein koko ajan muita töitä siinä sivussa.

"Viime keväänä paloin loppuun kun tein Tampereella teatteria samaan aikaan. Silloin matkustin suoraan kuvauksista Tampereelle esitykseen ja minulla on myös pieni lapsi."

Lopulta Chevakovan olisi pitänyt jäädä pelkästään Salkkareihin ja jättää muut projektit sikseen, sillä päällekkäisyyksiä alkoi olla liikaa.

– Viime keväänä paloin loppuun kun tein Tampereella teatteria samaan aikaan. Silloin matkustin suoraan kuvauksista Tampereelle esitykseen ja minulla on myös pieni lapsi.

Nyt Chevakovalla on elämässä hyvä tilanne.

– Näin hommassa on enemmän järkeä. Teen loppukesästä vielä yhden elokuvan, mutta sitä ennen lomailen perheeni kanssa. Olemme vuokranneet mökin Padasjoelta ja poikani on jo siellä äitini ja serkkujen kanssa. Suuntaamme mieheni kanssa sinne perästä.

Kommentoi »