Tuulilasi

Salakuvissa Porsche Macan


Kun uudet Audi Q5 ja Mercedes GLC hengittävät kiivaasti Porschen niskaan, on yhtiö päättänyt uudistaa verrattain tuoreen Macaninsa jo tänä kesänä.
Kuvat Automedia

Olemme saaneet nyt salakuvat uudistetusta Macanista. Prototyyppiautosta on peitelty osia puskureista, konepelliltä ja peräpäästä. Uskomme sen tarkoittavan, että ilmanottoaukot, uudelleensijoitetut suuntavilkut ja takadiffuusori tullaan uudistamaan. Niin myös X:n muotoiset etuvalot, jollaiset on myös Porsche Panamerassa.

Myös sisustukseen tulee tietojemme mukaan uudistuksia, samoin autoon lisätään uutta avustin- ja turvateknologiaa pahimpien kilpailijoiden haastamiseksi.

Myös lataushybridi saattaa tulla mukaan mallistoon, mutta itse asiassa Macan kaipaisi eniten uutta moottoritehoihinsa pysyäkseen mukana kilpailussa. Mercedes-AMG:n lähes valmis GLC 63 puristaa ulos 510 hevosvoimaa, kun Macanista irtoaa Performance-paketin avullakin vain 440.

Euroopassa Macania on myyty paljon dieselinä, joten nykyinen 258-hevosvoimainen S Diesel saatetaan hyvin päivittää tuplaturbolla, jollainen on esimerkiksi monessa Audissa.

(Teksti: Automedia)

Julkaistu: 11.5.2018