Tuulilasi

Salakuvissa Lincoln Aviator


Tässä näette tuoreet salakuvat 2020 Lincoln Aviatorista. Lincoln julkisti juuri New Yorkin autonäyttelyssä lähes tuotantovalmiin konseptiauton, mutta muutoksia on vielä tulossa.
Kuvat Automedia

Aviator on tehty Fordin kanssa yhteiselle uudelle D6-alustalle. Se mahdollistaa niin etuvetoisten, takavetoisten kuin nelivetoistenkin autojen valmistamisen.

Lincolnin suunnittelujohtajan mukaan Aviatorin ilmeestä on pyritty tekemään hyökkäävän sijaan viettelevä. Oli miten oli, ainakin suunnittelu on ainutlaatuista ja joukosta erottuvaa. Autoon on tulossa isompi etusäleikkö kuin Navigatoriin, sisätiloihin on lupailtu melkoisesti uutta.

Konseptiautossa oli 12-tuumainen näyttö, kontrollipainikkeet olivat rivissä näytön alapuolella. Mukana on myös langaton älypuhelinlataus.

Etuistuimissa on 30 erilaista toimintoa kuten hieronta. Matkustajille on hyvät tilat niin kakkos- kuin kolmosrivilläkin.

Lincoln ei ole vielä kertonut moottorivaihtoehdoista, mutta konseptiautossa oli lataushybridi 3,0-litraisella V6 tuplaturbolla. Se on myös vahva veikkauksemme tuotantoautoon.

Aviatorin pitäisi tulla myyntiin vielä tänä vuonna.

(Lähde: Automedia)

Julkaistu: 10.4.2018