Tuulilasi

Salakuvissa Land Rover Defender


Huhumylly jauhaa uudesta Land Rover Defenderistä. Saimme kuvattua ensi kertaa oudon näköisen lyhennetyn Range Roverin, joka on testiversio kolmiovisesta Defenderistä.
Kuvat Automedia

Vuosien varrella on nähty kaikenkarvaisia testiautoja laidasta laitaan, mutta tämä on ehkä kaikkein oudoin. Edestä ja takaa se näyttää naamioidulta Range Rover Sportilta, mutta sivulta katsottuna näyttää kuin SUV:n akseliväli olisi lyhennetty.

Mutta ei tällaisen testiversion tekeminen tietysti helppoa ole, sillä Land Roverin pyrkimys on rakentaa neliveto, joka on pätevä off-road-oloissa, mutta samalla myös ajettavuudeltaan erittäin miellyttävä.

Vielä ei ole tietoa, koska uusi Defender on valmis tuotantoon.

”Se tulee joka tapauksessa. Pyrimme rakentamaan edeltäjälle täydellisen seuraajan. Minulle oli yksi urani surullisimmista hetkistä Jaguar Land Roverilla, kun tämän mallin tuotanto lopetettiin, rakastin tätä autoa. Nyt kuitenkin teemme Defenderistä uuden version ja voitte olla varmoja, että siitä tulee entistä parempi. Silti pyrimme säilyttämään siinä sen Defenderin alkuperäisen DNA:n”, kertoi nimetön Land Roverin johtohenkilö.

Mallistoon tullee myös rajumpi Defender SVX jossakin vaiheessa. Vuoden 2018 aikana tulee ulos ensimmäinen malli kaikkiaan kolmesta versiosta. Tietojemme mukaan autoihin tulee alumiinirunko ja alumiinikori, mikä tekee siitä entistä kevyemmän eli tehosuhteeltaan paremman.

(Lähde: Automedia) 

Julkaistu: 11.1.2018