Tuulilasi

Salakuvissa Cadillac XT4


Näissä salakuvissa näette vuoden 2019 Cadillac XT4:n. Kuvissa nähdään auto ensi kertaa valoilla, jotka ovat myös tuotantoautossa.
Kuvat Automedia

Autossa näyttää olevan kuvien perusteella myös etuovien alapuolelle integroidut piilossa olevat astinlaudat, joita ei ole vielä nähty minkään autonvalmistajan autoissa.

Uusi Cadillac antaa yhtiölle mahdollisuuden kilpailla niin BMW:n X3:n kuin Mercedeksen GLC:n kanssa.

Kovin paljon yksityiskohtia XT4:stä ei tiedetä, mutta tämä kompakti luksus-crossover on rakennettu yhtiön C1XX-alustalle. Auton ääriviivat ovat melko kulmikkaat, etusäleikkö on Cadillacin uusin versio.

Lienee selvää, että XT4:ään on otettu teknologiaa ja turvaratkaisuja isoveljestä XT5:stä. Voimme siis olettaa autossa olevan kustomoidut tunnelmavalot sisällä sekä lämmitetty ratti sekä penkit. Turvapuolella mukaan tulevat turvatyynyjen lisäksi ajonvakaaja, peruutuskamera, kuolleen kulman avustin sekä kaista-avustin, ehkä muutakin.

Moottoriksi uumoilemme 2,0-litraista turboa, josta löytyy 272 hevosvoimaa. Sen kylkeen tullee 8-portainen automaattivaihteisto. Mukana lienee myös Cadillacin kehittynyt äänenvaimennus, joka estää moottoriäänten kuulumisen matkustamoon tehokkaasti.

(Lähde: Automedia)

Julkaistu: 1.2.2018