Tuulilasi

Salakuvissa BMW:n uusi 3-sarjaSalakuvissa BMW:n uusi 3-sarja

BMW:n seuraavan 3-sarjalaisen koodinimi on G20. BMW yrittää tehdä auton, joka pystyisi haastamaan segmentin muut huippuautot kuten Mercedeksen C-sarja ja Jaguarin XE.
Kuvat Automedia

BMW on pudonnut tällä sektorilla kilpailijoidensa kelkasta. Nyt he tekevät kaikkensa saadakseen kurottua etumatkan kiinni.

On selvää, että uuden 3-sarjan muotoilua on uudistettava. BMW pyrkii tekemään autosta samalla muskulaarisen, mutta myös virtaviivaisen.

Nämä salakuvat on otettu Münchenissa; ne kertovat, että auto on piristynyt ainakin ulkoisesti. Sen linjat ovat aiempaa terävämmät. Audi on onnistunut tämänkaltaisten uudistusten kanssa mainiosti ja BMW pyrkii nyt samaan.

Tässä hyvin todennäköisesti auttaa BMW:n uusi CLAR-alusta, josta tulee selkäranka tuleville BMW:n etuvetoautoille.

BMW:n on panostettava parempiin materiaaleihin autoissaan saadakseen kiinni eron kilpailijoihinsa. Tähän G20:een on tulossa varmasti kattava varustevalikoima, mikä tekee siitä enemmän hintansa arvoisen.

Autosta tulee hyvin todennäköisesti myös erittäin suorituskykyinen M-malliversio sekä uusimmat avustusjärjestelmät ja huipputason tietoviihdejärjestelmä – ihan kuten tällaisessa luksusautossa pitääkin olla.

(Lähde: Automedia)

Julkaistu: 27.3.2018