Tuulilasi

Salakuvissa BMW X7


Näissä kuvissa näette lähes tuotantovalmiin BMW X7:n. Auto näyttää kovin samalta kuin hiljattain julkistettu iPerformance-konseptiauto.
Kuvat Automedia

Munuaisen muotoinen tuplaetusäleikkö on lähes yhtä korkea kuin leveäkin. Se tekee keulasta aivan erilaisen, mitä olemme tähän asti nähneet. Tämä on todennäköisesti sen osalta vähiten sporttinen SUV, mitä BMW on koskaan tehnyt.

Sivuprofiili on melko tasainen. BMW:n nykyinen muotokieli on linjojen suhteen minimalistinen. Sen näkee myös 8-sarjasta ja Z4:stä.

Epäsuorasti on jo vahvistettu, että X7:stä tulee myös suorituskykyisempi M-versio, todennäköisesti M 50i. Siihen tulisi todennäköisesti 4,4-litrainen V8 tuplaturbo 450:llä hevosvoimalla, niitä saattaa olla jopa enemmän. X7:n moottorivalikoimissa BMW on valmis menemään paljonkin alhaisempiin teholukemiin.

Tietojemme mukaan on tulossa myös X7 40e, jolla voi ajaa sähköllä noin 30 kilometriä. Yhdessä 2,0-litraisen turbon kanssa tehoja löytyy 320 hevosvoimaa. Monien mielestä lukema kuulostaa varmasti pieneltä tämän kokoluokan autoon.

Julkaistu: 21.3.2018