Tuulilasi

Salakuvissa Bentley Flying Spur

Salakuvissa Bentley Flying Spur
Bentleyn Flying Spur julkistettiin 2005 ja uudistettiin 2013, sen jälkeen on ollut hiljaisempaa. Nyt brittifirma on aloittanut seuraavan sukupolven auton testaamisen ja tässä ovat ensimmäiset salakuvat siitä.

Auto esiteltäneen joko 2018 loppuvuodesta tai 2019 alkuvuodesta. Siihen on tulossa tietojemme mukaan isoja parannuksia, joista merkittävämpänä Porsche Panamerassakin käytettu MSB-F-alusta.

Myös auton muotokieli uudistuu ja sisätiloihin on luvassa enemmän luksusta. Kyseessä on neliovinen sedan, jonka akseliväli kasvaa, keula laskee alemmas ja takalokasuojat uudistetaan. Leveämpi etusäleikkö tulee myös nykymallia alemmas.

Paparazzimme ei päässyt riittävän lähelle pystyäkseen kuvaamaan auton sisätiloja, mutta läheinen yhteistyö Porschen kanssa antaa olettaa, että niistä tulee näyttävät kuten Porschella.

Vaikka virallisia tietoja ei ole, myös moottorivaihtoehtoja on tulossa lisää. Todennäköisin vaihtoehto on päivitetty versio 4,0-litraisesta V8:sta, joka on myös 2018 Panamera Turbossa. Tuplaturbo antaa 550 hevosvoimaa, kun nykyisen Flying Spurin V8:sta niitä irtoaa 521. Toinen vaihtoehto perusmalliin voisi olla 2,9-litrainen V6, josta heppoja löytyy 450.

(Lähde: Automedia)

Julkaistu: 16.2.2018
Kommentoi »