Apu

"Saisinko minäkin maistaa käpyjä?" – Lasten suusta

"Saisinko minäkin maistaa käpyjä?" – Lasten suusta
Sanoiko lapsi jotain hauskaa? Kerro se meille. Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla.
Julkaistu: 17.12.2019

Kolmevuotias poika oli kioskilla karkkiostoksilla äitinsä kanssa. ”Tuliko tenkkapoo?” myyjä kysyi valinnan kestäessä pitkään. Poika oli vähän aikaa hiljaa ja sanoi sitten vaikertavalla äänellä: ”No miä otan sitä tenkka poota.”

Äiti

Matias, 5, huomasi, että hänen isoveljensä Miika söi pähkinöitä. Seurattuaan hetken veljensä pähkinöiden syöntiä Matias kysyi: ”Saisinko minäkin maistaa käpyjä?”

Äiti

Mikä on slime-harrastajien lempparijoululaulu?” kysyi Anna. Englantia osaavan, musikaalisen tytön vastaus oli: ”All I want for Christmas is glue.”

Kirsi Kuopiosta

Riku, 4,  jäi hoitooni, kun äitinsä meni asioille. Kyselin, mitä poika haluaisi tehdä. Ehdotus tuli heti: ”Heitetään puukenkeikkaa!” – eli kuperkeikkaa.

Puukenkeikkaaja

Mieheni oli töissä konepajalla. Töihin lähtiessään hän sanoi aina, että isä menee konepajalle. Poikamme käsitti väärin ja sanoi: ”Isi on konepojalla.”

Leena

Viikon klassikko

Heidi, 3, katseli navetassa, kun pyyhin lehmän utareita. Aikansa katseltuaan hän totesi: – Älä vaan nyhä niitä pois. Ne on varmaan hurjan vaikea laittaa takaisin.

S.T.Savitaipale Apu 43/1981

Lähetä meille lasten hauskat lausahdukset

Muista yhteystietosi! Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla. Tällä kerralla palkinnon sai nimimerkki Äiti.

lastensuusta.apu@a-lehdet.fi

Apu, Lasten suusta, 00081 A-lehdet

Kommentoi »