Saimi Hoyer korusuunnittelukilpailun tuomaristossa
Puheenaiheet
Saimi Hoyer korusuunnittelukilpailun tuomaristossa
Lasipalatsissa juhlittiin koruyritys Iberon syntymäpäiviä.
16.2.2012
 |
Apu

Ibero 60 vuotta

– Minulla oli yläosa paljaana ja rinnat vain korujen peitossa, Saimi Hoyer muisteli varhaisnuoruuttaan Iberon mannekiinina. Nyt hän kuuluu yrityksen järjestämän korusuunnittelukilpailun tuomaristoon, mikä on hänelle on kunnia-asia.

Saimi tuli maalta Helsinkiin juhlimaan korufirmaa, mutta palasi saman tien takaisin.

– Hiihdämme ja pilkimme. Vanhempi poika osaa jo lumilautailla, ylpeä äiti kertoi.

Järvestä nousee haukia ja madetta, joka Saimin mielestä on parasta keittona.

– Nyljen sen itse, tietysti, hän totesi ja huomautti, että hauki on mainettaan parempi eikä erityisen ruotoinen.

– Odotan korua, jolla on tarina, Saimi Hoyer mietti.  Suomen huippumalli haussa -sarjan viides kausi on alkamassa ja työllistää häntä taas.

Korutuomarina toimiva stylisti Teri Niitti toivoo vartalokorua. Hän toipuu parhaillaan olkaleikkauksesta. – Vanha urheiluvamma vaivaa, hän kertoi ja riisui kuvaa varten tuen, josta pääsee tällä viikolla.

– Minusta tulee isoäiti! Laila Snellman iloitsi. Hänen tyttärensä Claudia saa vauvan huhtikuussa. Myös mallit maailmalla kuuluvat  perheeseen, Angelika Kalliosta alkaen.  – Vietimme uudenvuoden Floridassa hänen kanssaan, Laila kertoi.

Kunniakonsuli Olavi Rautio muisteli perheyrityksen alkua ja 150 euron stipendimatkaa Espanjaan. Poika Janne on johtanut yritystä vuodesta 1990. Mukana myös Kaija Rautio, korujen paras mannekiini kautta vuosikymmenten.

Kommentoi »