Sähköautojen yhteiskäyttöpalvelu hakee kasvua joukkorahoituksella
Autot ja liikenne
Sähköautojen yhteiskäyttöpalvelu hakee kasvua joukkorahoituksella
Vuonna 2012 Senja Larsenin ruotsinkirjan ja Mike Pohjolan Myrskyn sankarit -roolipelin merkeissä Suomeen rantautunut joukkorahoitusbuumi jatkuu. Nyt joukkorahoitetaan yhteiskäyttösähköautoja.
20.10.2015
 |
Tuulilasi

Pääkaupunkiseudulla toimiva sähköautojen yhteiskäyttöpalvelu EkoRent julkisti tänään joukkorahoituskampanjan, jonka tavoitteena on laajentaa autojen noutopisteverkostoa. Tällä hetkellä yrityksen autoilla on viisi noutopistettä: Helsingissä Kauppakeskus Arabiassa ja Kauppakeskus Ruoholahdessa, Vantaalla Kauppakeskus Myyrmannissa sekä Espoossa Kauppakeskus Ainoassa Tapiolassa sekä Kauppakeskus Espoontorilla Espoon keskuksessa.

Mesenaatti-joukkorahoituspalveluun aamulla avatussa kampanjassa haetaan palvelupisteverkon laajentumista Teurastamoon ja Viikkiin

EkoRentin palvelu eroaa tavallisista autovuokraamoista siten, että autoa ei voi varata etukäteen, vaan auton voi ottaa käyttöön noutopisteeltä mikäli sellainen on vapaana. Tuntivuokrat vaihtelevat palvelupaketista riippuen 7-11 euron välillä.

Joukkorahoitukseen osallistumalla saa vastikkeeksi ajoaikaa yhtiön sähköautoilla. Minimitavoite kummankin noutopisteen toteutumiselle on 4400 euroa.

Kommentoi »